76% 96 szavazat
A nagy trükk

A nagy trükk

Shade
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
19
Szereplők (19)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A pókerezők titkos világába vezet minket a film, itt vadászik kis és nagy halakra Charlie és Tiffany, a két szélhámos, akik most beszerveznek még két remek pókerest is. Azonban elkövetik azt a hibát, hogy a helyi gengszterfõnök pénzét nyerik el, így kénytelenek mindent egy lapra feltenni, egy mindent eldöntõ játszmában az élõ legenda, Dean ellen, és ott ül az asztalnál a kifosztott gengszterfõnök is.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2004.04.14.
 
2019.04.26 Nagy Zsolt

legújabb vélemény

Romlott világ

Sajnos a való életben is emberek tömege ilyen hazug, csaló, akiknek semmi sem számít, csak a saját haszna, és szemrebbenés nélkül kihasználják a naiv embereket, és itt nem konkrétan a kártyásokra gondolok, hanem általában. Az ember a gyerekét sem tudja eléggé felkészíteni a veszélyre, annyira agyafúrt csókákkal van tele a világ. Elég kimenni Budapesten az utcára (vagy még ki sem kell menni, házhoz jönnek a csalók). A filmben nehéz eldönteni, ki a jó és ki a rossz. Mindenkinek vannak pillanatai, de egyiküknél sem forr ki teljesen a tulajdonságuk; általában mindenki rossz. Ez pedig a forgatókönyv hibája. Ugyanúgy, a történet hibájának tartom a többször emlegetett rosszul sikerült melót, amiről egyéb nem derül ki, aztán a zsákutcába jutott szervkereskedők fonala. A Grand FInálé is felemásra sikeredett. Láttam már jobb és meggyőzőbb filmet is.

0
 
2017.11.04 Buffy

Szerintem ennek a filmnek egyszerűen nagyobb a füstje, mint a lángja. Nem azért, mert ne lenne a történetben potenciál. Egyszerűen csak nem tudott lekötni, pedig nagyon kíváncsi voltam, már csak a szereposztások végett is.

0
 
2017.02.08 sajvi

Volt ugyan néhány jobban megírt jelenet, de szerintem ez egy kicsit uncsi lett. Nem lépi át az egyszer nézhető-kategóriát. Sajnos ez van.

0

A film összbevétele 33 225 dollár volt (imdb.com).

#1