Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Forrest Gump


(Forrest Gump)
Forrest Gump

Tartalom

"Csak az a hülye, aki hülyeséget csinál", állítja a film főhőse, Forrest, amikor egy idegennel a buszmegállóban az intelligenciaszintjéről beszél. Annak ellenére, hogy az IQ-ja alacsonyabb az átlagosnál, Forrest varázslatos életet él: egyetetemen tanul, harcol a vietnami háborúban, megfordul az amerikai elnöknél, megfejti a Watergate-ügyet, oda-vissza átfutja az Államokat, míg végül befektető lesz az Apple-nél. A sors olyan olyan jelentős személyiségekkel hozza össze, mint Elvis Presley, J.F. Kennedy vagy Richard Nixon. Vajon a jámbor, butuska fiú békére lelhet fiatalkori szerelme, Jenny karjaiban?
(hp)
 
2016. 07. 04. 12:01 

Zseniális alkotás, fiatalkorom legmeghatározóbb filmélménye, és most az egyszer azt kell mondanom, hogy a film fölé tudott kerekedni a regénynek, erre pedig nem sok példát tudok felhozni. Zemeckis és Tom Hanks bravúros munkát végzett, teljesen jogosan járt érte az Oscar. És persze ott van a filmzene, ami nagyon sokat tesz hozzá az egészhez, tökéletesen egészíti ki a vásznon látottakat. Egy igazi mestermű!

 
2015. 01. 23. 18:47 

Ha valaki maga alatt van letört elment az életkedve, nézze meg ezt a filmet. Annyira ösztönző, vicces és élettel teli, hogy bárkit képes kimozdítani sanyarúságából. Tom Hanks legnagyobb alakításai közül is a legjobb, az első és utánozhatatlan komoly szerep. 5/5

 
2015. 01. 26. 16:44 

Tom Hanks legjobb filmje. Nem tudom elégszer megnézni. Örök kedvencem marad, csak ajánlani tudom mindenkinek :)

Tom Hanks
Tom Hanks
Tom Hanks
Tom Hanks
 

1994-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Mykelti Williamson a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Tom Hanks a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.