Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Gru 3


(Despicable Me 3)
Gru 3

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.
2013 és 2015 legnagyobb animációs sikerei, a Gru 2 és a Minyonok után most folytatódnak Gru és Lucy és imádnivaló lányaik, Margo, Edith és Agnes, és persze a minyonok fergeteges kalandjai. (UIP)

(hp)
 
2017. 07. 17. 21:05 

Ha nem számítjuk a Minionok különálló filmjét, 4 év után újra itt van Gru, újfent egy világmegmentő akcióval, és családi ügyekkel. Igen, a famíliánál meg is állhatunk egy pillanatra: Gru ezúttal már egy igazi családot alkot újdonsült feleségével, Lucyvel és az első részből megismert örökbefogadott kislánykáival. Mindez kibővül egy újabb elemmel: az ikertestvérével, Druval. A főgonosz pedig a '80-as évekből visszamaradott Baltazár Bratt, aki úgy táncol, mint Michael Jackson és úgy néz ki, mintha egy rosszabb NDK-s pornófilmből lépett volna ki. És vajon hol vannak a mindenki által imádott minionok? Talán azért, mert 2015-ben saját filmet kaptak, talán másért, de a kis sárga lények e részben érezhetően a parkolópályára kerültek, emiatt pedig kevesebbet láthatjuk őket/nevethetünk rajtuk, pedig a franchise-történetében a legfőbb humorforrást mégis ők képviselték. Sebaj, az Illumination megpróbált más utakat járni, a próbálkozást díjazom. Ha a színvonalat nézem, a Gru filmek a többrészes mozik klasszikus vonalát viszik tovább: az első még friss volt és eredeti, a második már gyengébb, míg a soron következő harmadik epizód már az elődjéhez képest is gyengébb (meglátásom szerint a Minyonok minőségét üti meg). Lehet, hogy az előző részek kicsit szájbarágósak voltak, de legalább merték vállalni, hogy valami gondolatot közvetítsenek a gyerkőcöknek. Ennek itt már nyoma sincs, a fő, hogy mindenki nevessen, ám ezúttal inkább azon, ahogy Gru és Dru csetlik botlik, miközben épp a világot mentik meg egy idétlenül kinéző figurától. Apró SPOILER!: szerintem Dru karakterét nem használták ki kellőképp a készítők, lehettek volna egy kicsit bátrabbak a készítők annál, minthogy fejhangon visítson, s ügyetlenkedje végig a filmet. SPOILER A kicsiknek szánt humora a szériának még mindig működik (ezt a rengeteg gyerekkacaj, amit a moziteremben hallottam is alá tudja támasztani), de én felnőttként nem bánnám, ha itt megállna a stúdió, mert az újabb bőrlehúzás már érződik a Gru-franchise-on, s mivel az első rész az egyik nagy-nagy kedvencem, nem szeretném, ha az egyre gyengébben muzsikáló folytatások lerombolnák az általa felépített mítoszt.

 
2017. 07. 10. 09:08 

Szórakoztató, aranyos mese. De az első részt nem tudja túlszárnyalni, sokkal többet vártam tőle. De így is jót szórakozik rajta a néző.

 
2017. 07. 06. 09:44 

A Gru első részét csak imádni lehetett, ám a második nekem nem jött már be, így véletlenül se számítottam egy jól sikerült mozira. Tévedtem. Ha az első rész nyomába nem is ér, de sokkal szórakoztatóbb az előzőnél. Balthazar Bratt nyitó jelenete, és maga a fő gonosz szerepe mindent visz, amint a képernyőre kerül én röhögtem. Az előzetesben látott fordulat, mi szerint Grunak van egy ikertestvére jobban működik, mint egy egyszerű sablon, kimaxolják ketten a humor adagot. Ezzel a szállal (a film végén) ügyesen felvázolták, egy esetleges negyedik rész sztoriját is. A mignonok akármennyire is jópofák és cukik, a külön álló filmjükkel kicsit rontottak az összképen, így szerintem a Gru 3-nak már jót tett, hogy összesen 15-20 percet szerepelnek csak benne, de akkor viszont nagy dózisban szórakoztatóak. Mély mondanivaló, jellemfejlődés és meghatódás nem jutott, maradt a másfél órás bohóckodás, ami olyan jól sikerült, hogy kicsik és nagyok is együtt kacagtak fel a teremben. Szerintem remek szórakozás családdal, barátokkal nem korhoz kötötten, én felnőtt létemre nagyon jól szórakoztam. Csak bizakodok, hogy megmarad ezen a szinten, és véletlen sem jár úgy mint egy Shrek vagy Jégkorszak.

Dana Gaier
Dana Gaier
Dana Gaier
Kristen Wiig
Dana Gaier
Nev Scharrel
Dana Gaier
Steve Carell
Steve Carell
Steve Carell
Miranda Cosgrove
Pharrell Williams
Pharrell Williams
Steve Carell
Kristen Wiig
Kristen Wiig
Pharrell Williams
Steve Carell
Kristen Wiig
Nev Scharrel
Kristen Wiig
Kristen Wiig
Steve Carell
Nev Scharrel
Kristen Wiig
Steve Carell
Steve Carell
Steve Carell
Pierre Coffin
Nev Scharrel
Steve Carell
Kristen Wiig
Steve Carell
Steve Carell
Miranda Cosgrove
Steve Carell
Pharrell Williams
Pharrell Williams
Miranda Cosgrove
Pharrell Williams
Miranda Cosgrove
Pierre Coffin
Miranda Cosgrove
Jenny Slate
Pharrell Williams
Miranda Cosgrove
Dana Gaier
Kristen Wiig
 

Agnes hangját az első két filmben Elsie Fisher kölcsönözte. Azonban mivel a színésznő hangja az évek során némileg megváltozott ("kiöregedett a szerepből"), a Gru 3-ban már Nev Scharrel szólaltatja meg.

(hp)
 

Ez Trey Parker első gyerekeknek szóló filmje.

(hp)
 

A Gru 3 a Jenny Slate harmadik, az Illumination Entertainment égisze alatt készül filmje (Lorax, Kis kedvencek titkos élete).

(hp)
Smoking Barrels: Gru 3 duplakritika
Végképp eljutottunk oda, amitől mindenki rettegett: az egykor szerethető rajzfilm már csak egy termék, a nézők és a minion-imádó gyerekek megfejésének lélektelen eszköze.

6/10
VOX.hu - Gru 3
Van egy jó hírem az utálkozóknak: a Gru harmadik része csak szintet tart, semmi újdonságot nem mutat. Viszont van egy jó hírem a rajongóknak is: a Gru harmadik része tartja a szintet! 60/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.