Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Ha ölni kell


(A Time to Kill)
Ha ölni kell

Tartalom

Mississippi állam Clanton nevű városában szörnyű bűncselekmények sorozatára kerül sor. Előbb két fehér férfi megerőszakol és megver egy csupán tíz éves afro-amerikai kislányt, aminek következtében a lány édesapja végez az elkövetőkkel. Tettéért bíróság elé kell állnia, de az előítéletektől terhes délen nem számíthat semmi jóra. Ügyvédei, Jake (Matthew McConaughey) és Ellen (Sandra Bullock) mindent kockára tesznek, hogy igazságos ítéletet harcoljanak ki.
(ps)
 
2015. 08. 21. 11:52 

Nincs még egy ilyen. Legjobb film. Bármikor kiráz a hideg, persze jó értelemben. Ha egy igazán esemény dús filmre vágyik, az ember annak ezt ajánlom. Ha tehetem, újra nézem mivel újra és újra lebilincsel.

 
2015. 10. 12. 20:44 

Nagyon hosszú film és a témája is nehéz, de megéri megnézni. Örülök, hogy a főszereplők ekkor még karrierjük elején tartottak, ma már szerintem nem tudták volna így eljátszani a szerepeiket.

 
2015. 02. 04. 12:19 

A főszereplők még a pályájuk elején voltak, és bár ettől függetlenül a rendező személyével és a megvalósítással nincs gondom, kicsit laposnak éreztem, egy krimi-dráma megjelöléshez képest.

Matthew McConaughey
 

Kiefer Sutherland a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Matthew McConaughey a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

Sandra Bullock a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.