Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Horrorra akadva 4.


(Scary Movie 4)

Tartalom

Az átmenetileg munkanélkülivé vált Cindy Campbell (Anna Faris) végre új állást talál, egy elátkozott házban lakó idős hölgyet kell gondoznia. Mindeközben Robbie (Beau Mirchoff), a tini fiú, Rachel (Conchita Campbell), az ifjú lány és Tom Ryan (Craig Bierko), a darukezelő egy hétvégét töltenek el édesapjukkal. Cindy és Tom hamarosan egymásba szeretnek, ám a földet megszállják a földönkívüliek. Tom Robbie és Rachel sikeresen elmenekül, Cindy pedig vidékre utazik, hogy megmentse a világot. Természetesen az elnök sem tétlenkedik, kész tervük van az idegenek inváziójára.
(ps)
 
2016. 06. 28. 22:41 

Számomra a Horrorra Akadva 3 volt a csúcs. Az rendesen elrugaszkodott az első két rész stílusától, és a történet is szépen össze lett rakva. Ez a negyedik rész inkább hasonlít még a harmadik szerkezetéhez, de már nem olyan kidolgozott történettel, és poénokkal. Viszont a mai paródiákhoz viszonyítva így is kiemelkedő.
A választott filmek, nem jól kapcsolódnak egymáshoz, főleg a Falu c. film majmolása nem illik a történetbe. A világok harca és a fűrészes jelenetek futnak a fő szálon szerencsére. Azok szuperek.
Ami kissé idegesített, hogy sűrűn akartak azzal az elcsépelt poénnal aratni, hogy mindig bevágják a fejüket valahova a szereplők. 1óra 20 perc alatt már túl sok, és gyenge próbálkozás.
Összegezve: szórakoztató - kár lenne kihagyni, de itt már érzékelhető a széria hanyatlása. Az ötödik rész viszont már említésre se méltó.!

 
2017. 01. 01. 02:16 

Egy kis világok harca, egy kis Átok című film, egy tucat a többi maszlag horror és akció filmből és voálá: ekkora baromságot még nem hordott magán a föld. Ez a japán Átok című paródia tetszett a legjobban. Nagyon pihentre sikerült, főleg az eredeti brutál filmhez képest, amit én nem tudtam véletlen sem végignézni, mert annyira félelmetes volt. Ezek a lökött filmek bármilyen agyi állapotban lecsúsznak.

 
2016. 05. 29. 16:04 

Jó lett ez a paródia is. Azok az Ipodok :D. Nagyon jól összehozták itt is a különböző filmek paródiáját, mint például A falu, A fűrész filmek. Tényleg nagyon remek kis film lett ez is.

Carmen Electra
Bill Pullman
 

Ez az első olyan rész, melynek nyitójelenetében csak férfi főszereplők láthatóak.

(mamiéstöti2)
 

Regina Hall először szerepel a film poszterén.

(mamiéstöti2)
 

A filmet Vancouverben forgatták.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.