Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Malajzia elnöke alaposan betett a divatvilágnak, amikor úgy döntött, felszámolja országában a gyerekmunkát. Ezzel ugyanis csökkenne a cégek profitja, sőt, az egész ruhaipar veszélybe kerülne. Az elnök hamar céltáblává válik, a gyilkosságra pedig a rossz passzban levő modell, Derek Zoolander tűnik az ideális jelöltnek. Csak egy kis agymosásra van szükség, hogy gyilkológép váljon belőle.
(hp)
 
2016. 04. 18. 00:08 

Hát ez a vígjáték már klasszikussá nőtte ki magát. Tele van borzasztó nagy marhaságokkal, lehet rajta jókat nevetni. Bár mint film, nem egy nagy valami, de egy délutáni unaloműzőnek tökéletes azon röhögni, ahogy Ben Stiller és Owen Wilson ott bohóckodnak a képernyőn.

 
2015. 12. 31. 14:49 

Újranéztem, mert azt mondták, hogy... A kult státuszt továbbra sem értem, de kétségtelenül van egy bugyuta "bája".

 
2015. 10. 14. 23:08 

A film teljesen abszurd és röhejes, de annak ellenére nem is olyan gyenge a mondanivalója, érdekes témát boncolgat azzal együtt hogy a játék csak arra megy ki hogy legyen min nevetni. A vígjáték nagy figurái jelennek meg benne, és jól hozzák a figuráikat. Szerettem a filmet, és várom a második részét.

 

Derek Zoolander filmbéli Feria reklámplakátja úgy kapott helyet, hogy a szintén szereplő Milla Jovovich épp a Feria arca volt.

(lolita13)
 

Ben Stiller a fél családját szerepeltette a filmben, Matilda például a való életben a felesége, de édesapja, édesanyja, testvére, és sógora is felbukkannak. Előző

(lolita13)
 

2001 szeptember 28-án jelent meg a film, így utómunkával eltüntették belőle a World Trade Center épületeit.

(lolita13)
Smoking Barrels: Zoolander
Ez a film nem tud kimenni a divatból, dacára annak, hogy a nálam eggyel fiatalabb generáció egy rakás poént már nem ért meg belőle, de még mindig átlagon felül szórakoztató tud lenni. 8/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.