Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Zoolander, a trendkívüli


(Zoolander)
Zoolander, a trendkívüli

Tartalom

Malajzia elnöke alaposan betett a divatvilágnak, amikor úgy döntött, felszámolja országában a gyerekmunkát. Ezzel ugyanis csökkenne a cégek profitja, sőt, az egész ruhaipar veszélybe kerülne. Az elnök hamar céltáblává válik, a gyilkosságra pedig a rossz passzban levő modell, Derek Zoolander tűnik az ideális jelöltnek. Csak egy kis agymosásra van szükség, hogy gyilkológép váljon belőle.
(hp)
 
2016. 02. 08. 12:08 

Ben Stillernek nem sok igazán jó filmje van, de a Zoolander kivételt képez ezek alól. Persze nem lett az évszázad vígjátéka, de a görbe tükör, amit felállított, remekül funkcionált. Ezen az úton kellett volna tovább menni, kár, hogy nem így lett.

 
2015. 02. 10. 18:10 

Az ismerőseim közül annyian javasolták, hogy nézzem meg, hogy végül rászántam magam. Nem vagyok egy Ben Stiller rajongó, de ez a film kellemes meglepetést okozott. A humora működik, a szereposztás rendben van, a történetben meg épp annyi fifika van, amennyi kell. Én lepődtem meg a legjobban, de határozottan tetszett a dolog.

 
2015. 10. 24. 05:34 

Nekem a hátamon feláll a szőr Ben Stillertől, bár azt azért el kell ismernem, hogy akad egy két nézhető filmje, de a Zoolander akármennyire is akarta kiparodizálni a divatvilágot, nekem valahogy semmi újat nem mondott. És ha e mellé még Stiller arcát is bámulnom kell, akkor én azt mondom: im out!

 

Derek Zoolander filmbéli Feria reklámplakátja úgy kapott helyet, hogy a szintén szereplő Milla Jovovich épp a Feria arca volt.

(lolita13)
 

Ben Stiller a fél családját szerepeltette a filmben, Matilda például a való életben a felesége, de édesapja, édesanyja, testvére, és sógora is felbukkannak. Előző

(lolita13)
 

2001 szeptember 28-án jelent meg a film, így utómunkával eltüntették belőle a World Trade Center épületeit.

(lolita13)
Smoking Barrels: Zoolander
Ez a film nem tud kimenni a divatból, dacára annak, hogy a nálam eggyel fiatalabb generáció egy rakás poént már nem ért meg belőle, de még mindig átlagon felül szórakoztató tud lenni. 8/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.