76% 142 szavazat
London Boulevard

London Boulevard

London Boulevard
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
17
Szereplők (17)
16
Képek (16)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Alexa  
Colin Farrell
Colin Farrell
Colin Farrell
Colin Farrell
Colin Farrell
Colin Farrell
Colin Farrell
Ben Chaplin

FILMINFÓ

Mitchell épp most szabadul a fegyházból, ahol az utóbbi három évet töltötte, a bejáratnál régi jóbarátja és bűntársa, Billy fogadja. London legrettegettebb emberének tiszteletére rendezett partira a keleti rész összes bűnözője meghívást kapott, ám Mitchell megváltozott a börtönévek alatt. Nem vágyik másra, mint egy tisztességes munkára, ami mellett nem kell aggódnia, hogy visszakerül a rácsok mögé. Sikerül is állást szereznie magának egy gyönyörű és híres színésznő testőreként, ám a londoni alvilág egyik vezetőjének más tervei vannak vele.

Rendező: William Monahan
Író: Ken Bruen
Forgatókönyvíró: William Monahan
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2011.02.10.
 
2018.04.21 TomÁcs

legújabb vélemény

Nem volt valami sok a történetben, én többet vártam tőle. A várakozás időszaka kifejezetten eseménytelen volt. Beleszőttek egy kis romantikus szálat, hogy több legyen a film.

0
 
2017.08.17 mamiéstöti2

Collin Farrel egyik legjobb filmje, tele van váratlan megoldásokkal. Keira Knightley nem a kedvenceim közé tartozik de elfért a filmben. Ajánlani tudom.

0
 
2017.10.26 indingo

Szerintem rém vontatott s film és olyan érzésem volt közben, mintha ez két film lenne. Egy gengszteres öldöklős, meg a lávsztori, de a kettő között éles határvonal húzódik.

0
 
2017.11.21 Bazzzsi

A Keira Knightley a Colin Farrell párost érdekesnek találtam együtt. A történt meg olyan semmilyen gengszterfilm és romantikus melodráma közötti átmenet.

0
 
2016.03.27 Alexa

Egy jo kis "rosszfius" film, "Dragan add az eleted" nelkuli porgessel es latvannyal. Nekem ettol fuggetlenul tetszett, mert szerintem pont ez volt a film celja, hogy egyszeruen mutassa be a londoni alvilagot. A szereplok nagyon jol jatszottak a szerepuket, es mindemellett a film vegig lekotott.

0

A film összbevétele 6 872 403 dollár volt (imdb.com).

#1