Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A régi város


(Manchester by the Sea)
A régi város

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Nem mintha olyan nagyszerű élete volna eddig, de Lee (Casey Affleck) ragaszkodik hozzá. Amikor a bátyja halála után kiderül, hogy neki kell felelősséget vállalnia kamaszodó unokaöccséért, mégis kénytelen mindent feladni és visszaköltözni abba a kisvárosba, ahol felnőtt. És ahol túl sok emlék várja.
Régi nő, régi barátok, régi titkok. És a feladat: túllendülni a gyászon, és talán belekezdeni egy másik életbe – amit a bátyja, a rábízott kamaszsrác apja választott számára. (Intercom)
(hp)
2016. 07. 15. 00:14 

Hát ennek a filmnek is megvan a maga tempója, meg az embereknek is az adott helyen. Casey Affleck tartja össze az egészet, szerintem egy sztár...

2016. 04. 08. 17:36 

Ez egy nagyon erős érzelmi töltettel bíró film, kiváló alkotás, tele fiatal tehetségekkel...

Michelle Williams
Casey Affleck
Michelle Williams
Casey Affleck
Kyle Chandler
Casey Affleck
Casey Affleck
Kyle Chandler
Casey Affleck
Lucas Hedges
 

5 BAFTA®-DÍJ JELÖLÉST kapott, mégpedig: Legjobb film, Legjobb férfi főszereplő – Casey Affleck, Legjobb női mellékszereplő – Michelle Williams, Legjobb rendező - Kenneth Lonergan, Legjobb forgatókönyv – Kenneth Londergan, Legjobb vágás

(BéBé)
 

Az Golden Globe díjon 5 kategóriában kapott jelölést: a legjobb film (dráma), legjobb férfi főszereplő( Casey Affleck), legjobb női főszereplő (Michelle Williams), legjobb rendező és legjobb eredeti forgatókönyv (Kenneth Lonergan)

(BéBé)
 

A forgatókönyv szerepelt a 2014-es "Feketelistán", ami egy olyan lista, ami a legjobban kedvelt, el nem készült forgatókönyveket tartalmazza.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.