Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Mission: Impossible II


(Mission: Impossible II)
Mission: Impossible II

Tartalom

Ethan Hunt immáron második lehetetlen küldetésére indul: vissza kell szereznie egy kísérleti biológiai fegyvert. Ez a terve Sean Ambrose-nak is, aki rendelkezik a vírus ellenszerével, azonban ha mindkettőt megszerezné óriási hatalomra tehetne fel. Hunt a férfi korábbi szeretőjét, Nyah-t arra akarja használni, hogy tőrbe csalja Ambrose-t, azonban az események nem várt fordulatot vesznek. Hunt beleszeret a lányba, aki ráadásul megfertőződik a vírussal.
(hp)
 
2015. 03. 05. 13:44 

Tipikus Jon Woo film, csupa látványos akció, fehér galambok persze, mert azt muszáj, és ezzel nagyjából le is telt. Hiába a jó színészgárda, tulajdonképpen senki sem játszik, csak veszi őket a kamera a különböző akció jelenetekben, mert abból van bőven. Akinek bírja a gyomra, hogy egy film épp csak annyit adjon, amennyit muszáj, az ellesz vele, de azt mondanám, az ilyesmi nem való széles vászonra, inkább valamelyik kereskedelmi tévécsatorna vasárnap esti szuper-mozijába.

 
2015. 02. 26. 18:28 

A MI: 2 egy profi munka, azonban a lehető legrosszabb értelemben. A nagyon precízen megkomponált üresség és semmitmondás tipikus példája. Látványos akciókkal tűzdelt szuperszemét. Kár érte.

 
2015. 06. 05. 12:34 

Elvonja a figyelmet a cselekményről és a szereplőkről Joh Woo rendezési stílusa, sajnos ez a rész egy akcióval és túlzott látványelemekkel nagyon tele lett pakolva.

 

2000-ben a legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Tom Cruise a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

2000 legjobb nyitóhétvégével rendelkező filmje Amerikában.

(mamiéstöti2)
Smoking Barrels: Mission: Impossible II
Nem nézhetetlen a film, az akciók és a látvány miatt egyszer érdemes végigszenvedni, de főként elrettentési célzattal, annak mintapéldájaként, hogyan lehet elrontani egy Mission: Impossible filmet.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.