Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Mission: Impossible II


(Mission: Impossible II)

Tartalom

Ethan Hunt immáron második lehetetlen küldetésére indul: vissza kell szereznie egy kísérleti biológiai fegyvert. Ez a terve Sean Ambrose-nak is, aki rendelkezik a vírus ellenszerével, azonban ha mindkettőt megszerezné óriási hatalomra tehetne fel. Hunt a férfi korábbi szeretőjét, Nyah-t arra akarja használni, hogy tőrbe csalja Ambrose-t, azonban az események nem várt fordulatot vesznek. Hunt beleszeret a lányba, aki ráadásul megfertőződik a vírussal.
(hp)
 
2016. 12. 17. 22:50 

A legrosszabb mind közül. Hogy egy maszkot csak felhúz is mindjárt egy olyan vírust szerezz meg, amivel az egész emberiséget elpusztíthatja. Meg a lassítások és a folyamatos ismétlések az nagyon gagyi ötlet. Gyenge lett.

 
2015. 06. 24. 13:26 

Nem sok ennél közepesebb és semmitmondóbb filmszéria létezik, de ez az élbolyban van. Semmi kiemelehető nincs a filmben, talán egy nagyon unalmas, eső estén jó időtöltés lehet, de mindenképpen elvárások nélkül szabad csak leülni elé.

 
2015. 06. 05. 12:34 

Elvonja a figyelmet a cselekményről és a szereplőkről Joh Woo rendezési stílusa, sajnos ez a rész egy akcióval és túlzott látványelemekkel nagyon tele lett pakolva.

 

2000-ben a legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Tom Cruise a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

2000 legjobb nyitóhétvégével rendelkező filmje Amerikában.

(mamiéstöti2)
Smoking Barrels: Mission: Impossible II
Nem nézhetetlen a film, az akciók és a látvány miatt egyszer érdemes végigszenvedni, de főként elrettentési célzattal, annak mintapéldájaként, hogyan lehet elrontani egy Mission: Impossible filmet.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.