Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kipörgetve


(Overdrive)
Kipörgetve

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak.  Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám egy vártalan baki folytán a nyerő párost tetten érik.
A feldühödött tulajdonos, Jacomo Morier (Simon Abkarian) ráveszi a srácokat, fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt.
A Foster tesók, akik már járatosak a balhés ügyekben, egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek. (Freeman Film)

(hp)
 
2017. 09. 17. 06:08 

Csak két dolog jár a film megtekintése után a fejembe: 1) Bízok benne, hogy a Halálos iramban franchise nem ihlet meg több hasonló színvonalú ,,verziót", mert ez a sztori szemmel láthatóan Vin Dieseles kalandokat idézné meg, csak sajnos nem tud több lenni, egy egyszerű Sean Austin vagy Danny Trejo féle B kategóriás filmnél. 2) Remélem Scott Eastwoodnak lesz lehetősége bizonyítani, és nem abból fog megélni, hogy félelmetesen hasonlít őstehetség apjára. Ugyanis eddigi filmjeinek többsége nem éri el az 5.0 szintet imdb-n, és sokról hallani sem lehetett kis hazánkban. (Nagyobb filmekbe pedig mellékszereplő.) Egyszerűen a filmben, amit menőnek gondoltak minden elvérzik. Nincs egy épkézláb párbeszéd, egy lazának tűnő beszólás, és kabaré amit a nagymenő rosszfiúk (gengszterek) alakítanak... Minden helyzet súlytalan, nincs kiért szurkolnunk, nem jön át, hogy igenis a szereplők küzdenek az életben maradásért, a főhős szerelmes és a többi. A film végi csavar pedig röhejesen sikerült, átértelmezi a filmet ugyan, de ez sem tudott változtatni a film élményen, inkább csak még röhejesebbé teszi. Az autós üldözések elfogadhatóak, bár kb. a német Padlógáz c. filmet érdemes egy mércének beállítani, és a régi klasszikus járműveket is meglehetett csodálni, ami kis pluszt visz a látványba. Autók szerelmeseinek ez miatt lehet okoz egy kis élményt, de számomra ez a másfél óra nehezen volt emészthető.

 
2017. 07. 10. 19:21 

Scott Eastwoodot nagyon bírom, de ebben a filmben nem sokat tudott megmutatni tehetségéből. Nem rossz mozi ez, de nagyon beleolvad az átlagba, így sajnos eléggé feledhető élményt nyújt, a Nyom bébi nyomd után egy héttel pedig legfeljebb közepest ért a számomra.

 
ja
2017. 07. 08. 13:12 

Szerintem kimondottan jóféle autós akciófilm lett egy jóképű férfi- és egy gyönyörű női főszereplővel. Engem teljesen lekötött, jó volt hűs moziteremben ez a kis adrenalinbomba. :) Merem ajánlani!

Scott Eastwood
Freddie Thorp
Ana de Armas
Scott Eastwood
Ana de Armas
Freddie Thorp
Gaia Weiss
Scott Eastwood
Kaaris
Scott Eastwood
Freddie Thorp
Scott Eastwood
Freddie Thorp
Simon Abkarian
Kaaris
Freddie Thorp
Scott Eastwood
Ana de Armas
Clemens Schick
Freddie Thorp
Scott Eastwood
Ana de Armas
Simon Abkarian
Freddie Thorp
Scott Eastwood
Scott Eastwood
Gaia Weiss
Ana de Armas
Scott Eastwood
Scott Eastwood
Gaia Weiss
Freddie Thorp
Ana de Armas
Freddie Thorp
 

Ana de Armas hónapokig hazánkban forgatott a „Szárnyas Fejvadász 2049” stábjával.

(zsoldosbetti)
 

A Kipörgetve forgatása 2016. január 4-én vette kezdetét Párizsban és Marseille-ben, Franciaországban.

(hp)
VOX.hu - Kipörgetve
Egy épkézláb cselekmény sem jött össze: a teljesen indokolatlan epizódok és mellékfigurák, valamint a végén egymás hegyére hányt „óriási fordulatok” szétzilálják egy tisztességes B-film esélyét is, és fájóan nélkülöznek bármiféle izgalmat. Az sem segít persze, hogy a rendezés még iparos munkának is középszerű, ez pedig autósüldözések vonatkozásában, pláne néhány héttel a Nyomd, bébi nyomd után nagyon nem elég. 50/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.