Értékelések (97)

2015. 12. 29.
Egyy tipikus örök kedvenc. Sokan szeretnének olyan szerelmet, ahol a férfi ilyen kitartó és hűséges. Létezik egyáltalán ilyen erős szerelem, ahol feladják a kényelmet és ... több»
2015. 12. 29.
Nekem nem igazán tetszik, amikor a filmbe a mesebeli karaktereket odavetítik, de ettől függetlenül aranyos és vicces alkotás aki szereti ezt a sorozatot. ... több»
Szerintem a korábbiakhoz képest nagyon vagányra sikeredett és igazán akciódús jeleneteket tartalmaz. Látványvilága mondhatni tökéletes és igazán jól adja vissza a könyvet... több»
Nagyon jó folytatása a könyvnek. Ügyesen megjelenítik a könyvben lévő akciójeleneteket, szerintem igazán látványos alkotás, viszont sok mindent módosítottak benne, amit p... több»
Az első kettő része sokkal jobb volt szerintem. A sztori kicsit gyenge, és erőltetett, de persze vannak benne jó poénok, ami miatt természetesen nézhető film. ... több»
2015. 12. 29.
Ez volt az első film, amit gyermekként moziban láttam, így közel áll a szívemhez. Nagyon aranyos történet, kedves és vicces karakterrel. Nagyon jófej kisegér.... több»
2015. 12. 29.
Az egyik igazán nagy kedvenc. Az akkori technológiához képest nagyon látványos és igényes film. A karakterek szuperek és pótolhatatlanok. Örök kedvenc.... több»
Nagyon szép mese,aminek van mondanivalója és a látványvilága is kiemelkedő. Nekem nagyon tetszett és igazán cselekmény dús és tartalmas animációs film.... több»
2015. 12. 29.
Nagyon jó és vicces sztori. Tanulni lehet belőle bőven, hogy egy bűnöző miként tud megváltozni, hiszen egy ember személyisége egész életében változik.... több»
2015. 12. 29.
Nagyon szórakoztató, viccesebbnél viccesebb jelenetek vannak benne. Tetszik a srác alakítása, de az első rész valamiért jobban megfogott. Elvégre mindig nehéz túlszárnyal... több»
2015. 12. 29.
Nekem nagyon tetszett, egy percig sem unatkoztam, nagyszerűen összehangolták a különböző szuperhősök karaktereit. Kissé átírták a történetet az eredetihez képest, de seba... több»
2015. 12. 29.
Rendkívül látványos és humoros akciódús film. Nagyon jó a története a filmnek és a színészek nagyon jól át is adják. Kellőképpen izgalmas és helyttáló.... több»
2015. 12. 29.
Kissé gagyi, de ettől függetlenül jó a sztorija és nézhető alkotás. Van benne bőven brutális és beteg jelenet, de kicsit elcsépelt és túl mű a grafikája.... több»
2015. 12. 29.
A zsiráf a legjobb, én rajta röhögtem a legtöbbet, meghatározó karakter, de igazából mindenki nagyon aranyos karaktert foglal magába. Bőven van benne humor.... több»
2015. 12. 29.
Remélem lesz még folytatás, ilyen sikerszériát kár lenne abbahagyni. Bőven van még ebben lehetőség, hiszen rendkívül szórakoztató és aranyos karakterek.... több»

80 King Kong  (1933)

2015. 12. 29.
Igazi klasszikus film, de a feldolgozása milliószor jobb mint ez, de az akkori technikai lehetőségek miatt azért ez is kimagasló alkotás. Szerethető műfaj.... több»
2015. 12. 29.
Nagyon megható és tanulságos történelmi film a zsidósággal kapcsolatosan. Kemény és durva, ami teljesen realisztikusan ábrázolja a mord igazságot sajnos.... több»
2015. 12. 29.
Ahhoz képest, hogy magyar, szerintem nézhető alkotás, bár messze nem a legjobb, de a fejlődés útjára léptünk (?) Humoros és elgondolkodtató egyben az egész történet.... több»
2015. 12. 29.
Nagyon izgalmas és kedves mese számomra. Nagyszerű és sok benne a humor, és a szeretet is. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlom az összes részét, mert mindig mutat val... több»
2015. 12. 29.
Nekem nagyon tetszik a film. Jó a hangulata, szimpatikusak a színészek. Örülnék, ha kezdődne az új évad is, mert kíváncsiak várom, hogy a folytatása is lesz -e olyan jó, ... több»