25 éves korában elhunyt Cormac Roth, Tim Roth fia

25 éves korában elhunyt Cormac Roth zenész, Tim Roth fia.

Cormac Roth halálának hírét családja közölte a nyilvánossággal. Mint kiderült Cormac október 16-án hunyt el rákos megbetegedésével szemben folytatott hosszú küzdelme után. “Vad és elektromossággal teli energiagömb volt ő, a lelke tele volt fénnyel és jósággal. Amilyen vad volt, Cormac a kedvesség megtestesítője is volt. Egy szelíd lélek, aki oly sok boldogságot és reményt hozott a körülötte lévőknek” - olvasható a közleményben.

“A gyász hullámokban tör ránk, ahogy a könnyek és a nevetés is, amikor gyönyörű fiúnkra gondolunk. Szeretjük őt és magunkkal visszük, bárhová is megyünk” - írja a család.

Cormac Roth idén júliusban hozta nyilvánosságra, hogy harmadik stádiumú csírasejtes rákos megbetegedéssel diagnosztizálták. Roth végig bizakodó volt állapotával kapcsolatban, egy percig sem adta fel a reményt, hogy leküzdi a betegséget.

“Ha téged vagy valakit, akit szeretsz, érint a rák, kérlek, bátran fordulj hozzám, mert ez egy érzelmi hullámvasút, ami semmi máshoz nem hasonlítható. Az élet rövid. Káosz. És soha nem tudhatjátok, hogy mikor épp ti vagytok az. Legyetek jók és menjetek orvoshoz” - írta Cormac.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CORM (@cormacroth) által megosztott bejegyzés