A Deadpool és Rozsomák ezért nem a Deadpool 3 a rendező szerint

A Deadpool & Rozsomák rendezője, Shawn Levy elárulta, miért nem egyszerűen csak Deadpool 3 címet viseli a produkció.

“Ami a Deadpool és Wolverine történetének megalkotását illeti, minden nap kiváltságosnak éreztem magam, mert két hatalmas filmsztárról beszélünk a legikonikusabb szerepeikben”  mondta Levy a Screen Rantnek a CinemaConon.

“Ez egyúttal lehetőséget is adott nekem. Ez a harmadik Deadpool-film, de ez nem a Deadpool 3. Ez egy másik dolog, ami nagyon is Deadpool és Wolverine. És nem próbál semmit sem másolni az első két filmből. Azok fantasztikusak voltak, de ez egy kétkezes karakteres kaland” - tette hozzá a rendező.

Levy azt is elárulta, hogy a film vicces és egyúttal otromba lesz, ugyanakkor egy remek moziélményt kínál majd, egyúttal pedig azt is hozzátette, hogy az előzetes vetítéseken főként pozitív visszajelzést kaptak.

“Nem mondanám, hogy voltak nagy meglepetések, de érzed, hol akar a tempó feszesebbé válni, érzed, hol engedheted meg magadnak, hogy lassíts, és legyen egy mélyebb, tartósabb karakteres pillanat” - mondta Levy

A Deadpool & Rozsomák idén júliusban érkezik a hazai mozikba, a film főszerepeiben Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Patrick Stewart, Jennifer Garner, Morena Baccarin, Aaron Stanford és Matthew Macfadyen lesznek láthatók.

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»