A Netflixre jöhet Chris Hemsworth és Pedro Pascal új thrillere

Licitháború alakult ki a Netflix és az Amazon között a Chris Hemsworth és Pedro Pascal főszereplésével készülő Crime 101 című filmért.

Enyhén szólva is éles verseny tud kialakulni a legnagyobb forgalmazók és streamingszolgáltatók között a forgalmazási jogokért, jelen esetben pedig két nagyágyú is szerepel annak a produkciónak a stáblistáján, amelyért a két platform küzd. 

A licitháború középpontjában ezúttal a Crime 101 című film áll, amely Don Winslow, a Savages című regényből ismert amerikai író kötetén alapul, amelyet Oliver Stone adaptált, és amelyet a tervek szerint Bart Layton rendez majd.

A Deadline értesülése szerint bár jelenleg az Amazon van előnyben, egyelőre nem született megállapodás, a tárgyalások jelenlegi szakaszában ugyanis 100 millió dolláros összegről van szó.

A Crime 101 története szerint a Csendes-óceán partvidékén nagy értékű ékszerlopások történnek, és a rendőrség kapcsolatot talált a lopások és a kolumbiai kartellek között. Lou Lubesnick felügyelőnek azonban más ötletei vannak a nyomravezetőkkel kapcsolatban, és egyetlen elkövetőre összpontosít, egy tolvajra, aki a végső rablásra készül.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.