2020.02.19   szerző: csd   hozzászólások: 0

Úgy tűnik, végre pont került Amber Heard és Johnny Depp viharos válására. Az ügy az elmúlt hónapok során egyre bonyolultabbá vált, ám néhány hete a nyilvánosságra került Heard és Depp között lezajlott egyik telefonbeszélgetés hanganyaga teljesen más megvilágításba helyezte a dolgokat.

Amber Heard ráürített Johnny Depp ágyára!

Hosszas ideig ugyanis mind a sajtó, mind pedig a társadalom java része Deppet hibáztatta, hogy a házasság zátonyra futott, az egész ügy pedig akkor vált döbbenetessé, amikor a színészt azzal vádolták, hogy fizikailag bántalmazta feleségét.

A már fentebb említett hanganyag alapján bebizonyosodott, hogy mindez lényegében pontosan fordítva történt, vagyis lényegében Amber Heard volt az, aki fizikai erőszakot követett férjével szemben, amelybe egy közeli barátját is bevonta pusztán azért, hogy hitelesebbnek tűnjön a szituáció.

Depp tanúvallomása alapján azonban házasságuk vége felé obszcén tettlegességre is sor került Heard részéről, amikor a fiatal színésznő teljesen kiborult azon, hogy férje elkésett a születésnapi bulijáról, holott Depp a késést előre jelezte. Az ominózus parti után Depp állítása szerint ráadásul másnap reggel azzal kellett szembesülnie, hogy felesége ráürített az ágyára, amelyet csupán „egyszerű heccelésnek” állított be.

Nos, nehéz szavakat találni a fenti helyzetre. Az ügy tisztázódása után közel 140 ezer rajongó követelte, hogy az Aquaman készítői menesszék a színésznőt a produkciótól, amellyel kapcsolatban egyelőre nem született hivatalos döntés, Depp rajongói pedig valószínűleg mélyen bíznak abban, hogy kedvencük újra visszatérhet a Karib-tenger kalózaiba, ahonnét a válás következtében kialakult botrány miatt menesztették.