Anton Yelchin tragikusan fiatalon, 27 éves korában hunyt el Los Angeles-i otthonában.

A színészt saját autója szorította a ház kerítéséhez, Yelchint először a Mount Sinai temetőben helyezték végső nyugalomra, családja viszont egy évvel később a Hollywood Forever temetőbe a földi maradványokat, miután nem engedélyezték számukra azt a megemlékezést, amelyet Yelchinnek szántak.

A Santa Monica Boulevardon található Hollywood Forever temetőben 2017-ben sztárfellépőkkel teli megemlékezés keretében avatták fel a Yelchin-emlékhelyet, ahol jelen volt Jennifer Lawrence és Jon Voight is. A temetkezési helyen ma egy Anton Yelchint ábrázoló bronz szobor áll, amelynek talpazatára az alábbi üzenetet írták: “03.11.89. - Örökké”.

A hozzátartozók ezzel az egyetlen szóval kívántak utalni arra, hogy a fiatalon elhunyt Yelchin előtt mennyi lehetőség állt volna, ez a szó pedig mindenkit arra kíván emlékeztetni, hogy a fiatal színész pályája épp csak felívelőben volt.

Anton Yelchin utolsó alakítása egyébként a halála után egy évvel megjelent Porto 35mm című filmben látható.

93 Porto 35mm  (2016)

dráma | romantikus

A francia Mati (Lucie Lucas) és az amerikai Jake (Anton Yelchin) élete egy pillanatra összeér a legendás egyetemi városban, Portóban, és ezt a pillanatot ismerhetjük meg ebben az... több»