Batman orálisan elégítette volna ki Macskanőt, de a DC nem engedte

A DC azzal az indokkal tiltotta le a jelenetet még 2021-ben, hogy a "szuperhősök ilyet nem csinálnak."

Talán kevesen tudják, de a Harley Quinn animációs sorozatban Batman orálisan kényeztette volna Macskanőt, de a DC közbeszólt.

Erről maguk az alkotók is meséltek, és bár a széria korhatáros, a DC mégis arra 'kérte' őket, hogy hagyják ki a szóban forgó jelenetet a harmadik évadból.

"Ezt nem tehetitek. Azt mondták, hogy a szuperhősök ilyen nem csinálnak. Erre úgy reagáltunk, hogy: szerintetek a hősök önzőek az ágyban? Mire ők: nem, de mi szuperhősös akciófigurákat árulunk. Nem lehet eladni egy ilyen figurát, ha Batman orálisan kényeztet valakit" - nyilatkozták a producerek, akik hozzátették, hogy ezt az esetet leszámítva minden támogatást megkaptak a stúdiótól. 

A Harley Quinn 2019-es debütálása óta nem riadt vissza a felnőtt tartalomtól, nem volt hiány trágárságból, vérből és némi szexualitásból sem. A 2. évadban például (spoilerriadó!) Harley (Kaley Cuoco) és legjobb barátnője, Poison Ivy (Lake Bell) együtt kötöttek ki az ágyban. Közben Gordon rendőrfőnök (Christopher Meloni) végbél polipjairól is megtudhattunk egyet s mást, és végignézhettük, hogyan kezdett el kötődni levágott kézhez.