2019.04.10   szerző: csd   hozzászólások: 0

Alighanem felesleges volt beleélniük a rajongóknak magukat azokba a hírekbe, miszerint Jackie Chan főszereplésével készül a Csúcsformában 4 és a Karatekölyök 2.

Jackie Chan nélkül jön a Csúcsformában 4?

A napokban adott ki egy hivatalos közleményt Jackie Chan ügynöksége, melyen cáfolta a produkciókkal kapcsolatos híreket. Az eset körüli félreértéseket fokozza, hogy mindazon információk és hírek, amelyek napvilágot láttak a filmekkel kapcsolatban, olyan személy adta közre, aki egyáltalán nincs alkalmazásban a vállalatnál, az illető tehát valószínűleg álszemély.

Bár az ügynökség konkrétan nem cáfolta, hogy ne készülhetne el mindkét produkció a közeljövőben, így egyelőre az vált kérdésessé, hogy a színész csakugyan részt vesz-e a munkálatokban. Mindenesetre a korábban Chris Tucker által posztolt közös fotó Jackievel mindenképpen árulkodó és továbbra is bíztató jelnek tekinthető. A rajongók pedig kénytelenek várni, amíg a stúdió hivatalosan is megerősíti a korábbi értesüléseket.

85 Csúcsformában  (1998)

akció | krimi | thriller | vígjáték

Lee felügyelő az Egyesült Államokba utazik, hogy felkutassa a kínai konzul elrabolt lányát. Az FBI nem fogadja tárt karokkal, szeretnék minél távolabb tartani az ügytől, ezért... több»