Már magyarul is streamelheted Keanu Reeves legújabb filmjét

A hétvégén megérkezett az HBO GO-ra Keanu Reeves kultfilmjének folytatása, a Bill és Ted 3 - Arccal a zenébe.

Közel harminc évvel az Bill és Ted első része után tavaly végre folytatást kapott a Keanu Reeves kultfilmje, mely ugyan a hazai mozikat elkerülte, de cserébe most felkerült az HBO GO streaming kínálatába. Reeves mellett a vígjáték másik főbb szerepére természetesen visszatért Alex Winter is.

A produkció hosszú utat járt be a megvalósulásig, és itt nem feltétlenül arra gondolunk, hogy harminc évet kellett várniuk a rajongóknak, hogy trilógiává bővüljön a történet. Az Arccal a zenébe forgatókönyve 2010 óta hevert az asztalon, de egyik produkciós cég sem csapott le rá egészen 2018-ig. Mikor aztán végre elkészült a film, beütött a koronavírus-járvány, így az Államokban is javarészt az online térben láthatták a nézők.

A történet szerint a két wannabe időutazó rocksztár, Bill és Ted békésen éli átlagos életét, és már jó ideje lemondtak arról, hogy megírják a dalt, ami újra egyesítheti a világot. Most azonban a küszöbön a katasztrófa, és nincs több dobásuk arra, hogy beteljesítsék a sorsukat és megmentsék a Földet. Újra felkerekednek, és elutaznak a jövőbe, hogy jövőbeli önmaguktól kérjenek segítséget.  

A film kimondottan pozitív kritikai fogadtatásban részesült, a RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon közel 250 szemlézett cikket követően jelenleg is 82 százalékon áll, de néhány filmdíjas jelölést is begyűjtött, mások mellett a Saturn Film Awardson a legjobb fantasy és a legjobb smink kategóriájában.

Ha kíváncsi vagy a filmre, látogass el az Arccal a zenébe mafabos adatlapjára, és a 'Lejátszás az HBO GO-n' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál. 

kaland | sci-fi | vígjáték | zenés

Az egykor időutazó Bill és Ted, akik egykor arról álmodoztak, hogy igazi rocksztárok lesznek, mára átlagos középkorú apukák, akiknek állásuk és családjuk van. A mai napig nem... több»