A koronavírusos zombifilmről Te is lemaradtál, de ne aggódj! (videó)

Nem kellett sokáig várni, hogy elkészüljön a koronavírusról szóló zombifilm. A Full Moon stúdió legalábbis egy az utóbbi heteket meghatározó valós eseményekből merített inspirációt legújabb produkciójához, a Corona Zombies-hoz.

Az elmúlt hónapok érthető okokból sokakat megviseltek, számos országban még ma is szükségállapot uralkodik, folyamatosan a szigorítások, így gyakorlatilag az összes kulturális eseményt elhalasztották. A filmesek azonban mindeközben is gőzerővel dolgoznak, néha talán olyan filmeken is, melyeken talán nem kéne...

A Corona Zombies története pedig rémegyszerű. A szinopszis szerint a kormány figyelmen kívül hagyja már a legkorábbi jeleket egy kibontakozó pandémiával kapcsolatban, az új vírus pedig elszabadul, és rendre szedi áldozatait.

Már a film posztere is sokatmondó, amelyen szájmaszkos zombik láthatóak, akik vécépapír tekercset és kézfertőtlenítőt szorongatnak. Innentől kezdve talán nehéz is lesz komolyan venni a koncepciót, de győződj meg róla magad az alábbi előzetesre kattintva.

 

horror | vígjáték

A világon hatalmas járvány söpör végig, amely élő halottakat hagy maga után. Ráadásul a vécépapír és a kézfertőtlenítő is kifogyóban van. több»