Allison Janney és Jurnee Smollett egy veszélyes küldetésre áll össze ebben az új netflixes akció-thriller filmben, mától nézhető a Lou, melyben a John Wick és az Elrabolva franchise-ok elemei is visszaköszönnek.

MIRŐL SZÓL?

Lou (Janney) abban a reményben, hogy maga mögött hagyhatja veszélyes múltját, nyugodt életét megzavarja, amikor a szomszédban lakó kétségbeesett anya (Smollett) könyörög neki, hogy mentse meg elrabolt lányát. A helyzetet súlyosbítja, hogy hatalmas vihar készülődik, és mindkét nőnek az életét kell kockáztatnia a mentőakció során, amely próbára teszi határaikat és feltárja múltjuk sötét titkait. 

AZ ALKOTÓK

A filmet Anna Foerster (Outlander, Westworld) rendezte, és a színfalak mögött is egy női csapat, köztük Maggie Cohn forgatókönyvíró (Az utolsó lépcsőfok, Narcos: Mexikó), Hannah Minghella producer, valamint Janney és Smollett mint executive producerek. A csapathoz csatlakozik még producerként Logan Marshall-Green (Big Sky), Ridley Asha Bateman, valamint J.J. Abrams és Jon Cohen. 

LÁSSUK AZ ELŐZETEST!

Vegyétek elő az esőkabátotokat, és csekkoljátok a trailert idelent, ha pedig megjött a kedvetek hozzá, ide kattintva a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatjátok a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

59 Lou  (2022)

dráma | krimi | misztikus

Vihar tombol. Egy fiatal lányt elrabolnak. Az anyja összefog a titokzatos szomszédasszonnyal, hogy üldözőbe vegyék az emberrablót. Ez az utazás próbára teszi határaikat, és... több»