Mától a Netflixen: Morgan Freemannel kelnek életre a Föld legősibb élőlényei

Négy milliárd év. Milliónyi faj. Öt tömeges kihalás. Ez az Élet a bolygónkon története, egy lenyűgöző új sorozat, amely dokumentálja a Földön zajló élet folyamatos emelkedését és bukását Morgan Freeman narrációjával.

Az élet mindig utat talál magának, de ahogy ezt a nyolcrészes epikus kaland bizonyítja, az út a egységes sejtes életformától a ma létező biodiverzitásig minden volt, csak nem zökkenőmentes. 

A Silverback Films és Steven Spielberg Amblin Television által készített film a legújabb paleontológiai és grafikai technológiát alkalmazva rég kihalt fajok sorát eleveníti meg, hogy bemutathassa bolygónk történetének eddigi öt tömeges kihalását. 

"A múlt megértésével alakíthatjuk jövőnket" - mondta a Silverback sorozat producere, Keith Scholey a Netflix Queue-nak. Jelenleg a hatodik tömeges kihalás szakaszát éljük, azonban ez az első olyan, amelyet állat okozott és teljes mértékben elkerülhető lett volna…

Ha szívesen megnéznéd a lélekzetelállító sorozatot, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

dokumentum

Steven Spielberg és csapata az élet négymilliárd éves földi útjának hihetetlen történetét mutatja be ebben a sorozatban. több»


Szereplők: Morgan Freeman