Mától a Netflixen: Szédítő tempót ígér a hónap leggyorsabb sorozata

NASCAR: Teljes gázzal: az ötrészes dokumentumfilm-sorozat a "Föld legnagyobb motorsport versenyéről" január 30-án debütál a Netflixen.

"Ha versenyző vagy," mondja el a sportújságíró Marty Smith a NASCAR: Teljes gázzal előzetesében, "akkor esélyes, hogy megsérülsz - vagy meghalsz és ennek ellenére felveszed a kesztyűt. Gondolj csak bele, milyen kemény csávó az, aki ezt megteszi."

A NASCAR világában azonban az, hogy valaki kemény, csak a kezdet. Az új ötrészes dokumentumfilm sorozat a 2023-as NASCAR Cup Series Playoffs és bajnoki futam eseményeit mutatja be. Szorosan nyomon követi a versenyzőket, ahogy az egyik legrégebbi címért küzdenek a motorsport világában. A sorozatot a Word + Pictures és a NASCAR Studios készítette, vezető producerek Connor Schell, Aaron Cohen, Ben Kennedy, Tim Clark, Matt Summers, Tally Hair és a legendás versenyző, Dale Earnhardt Jr. A film felfedi az egyik legkeményebb és legveszélyesebb sport fizikai, mentális és érzelmi kihívásait.

"Ez a Föld legnagyobb kihívást jelentő motorsportja," mondja a NASCAR digitális ügyvezető igazgatója és alelnöke, Tim Clark a Tudumnak. "Az emberek közelről láthatják majd a versenyzők ütközéseit, dulakodását, agresszivitását, de ezzel együtt kiváló vezetéstechnikájukat is - és azt, hogy mit képesek elérni egy 200 mérföld/órával száguldó versenyautóval, 38 másik versenyautó között, ugyanazon a ponton 400 mérföldön keresztül.”

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

dokumentum | sportfilm

A sorozat bemutatja a 2023-as NASCAR Cup Series rájátszását és az őszi bajnoki futamot, exkluzív hozzáférést biztosítva a versenyzőkhöz és a csapatokhoz. több»