Mike Tyson elmondása szerint Jamie Foxx állítólag agyvérzést kapott, miután korábban azt állították, hogy a múlt hónapban rejtélyes egészségügyi probléma miatt azonnal kórházba kellett szállítani, bár a későbbiekben visszavonta ezt az állítását.

A színészt egy chicagói intézményben kezelték, amely "súlyos és összetett állapotú" betegek kezelésére specializálódott, beleértve a stroke utáni gyógyulást is. A Valuetainment podcastnek adott itnerjúban Tyson a következőket nyilatkozta a színészről:

“Nem érzi jól magát. Azt mondták, hogy agyvérzése van. Fogalmam sincs, mi történt vele.”

Foxx egészségi állapota sokkolta a rajongókat és azokat, akik ismerték őt, köztük a műsorvezető Patrick Bet-Davidet, aki a Tysonnal folytatott beszélgetés során elárulta, hogy néhány hónappal korábban együtt vacsorázott a sztárral. 

A színész még áprilisban a Back In Action című akció-vígjáték forgatásán tartózkodott Cameron Diazzal Atlantában, amikor kórházba kellett szállítani, Foxx állapota miatt azonban teljesen felborult a munkálatok menetrendje.

A most adott interjúban Tyson azt is felvetette, hogy Foxx alakította volna őt egy életrajzi filmben, a helyzethez kapcsolódóan pedig megjegyezte, hogy úgy érzi, hogy a család jelenleg nem akar több tájékoztatást kiadni a színész állapotáról.