Nem áll jól a Tupac-film szénája

Egy évvel azt követően, hogy elfogadta a All Eyez on Me rendezői székét, John Singleton visszalépett a projekttől.

John Singleton kihátrált Tupac Shakur életrajzi filmje mögül, a Showbiz 411 értesülései szerint Carl Franklin veheti át a rendező helyét.

Singleton már jó ideje dolgozott a produkció forgatókönyvén, az Oscar-gála vörös szőnyegén pedig még lelkesen beszélt a filmről. A közelmúltban azonban már érezni lehetett, hogy valami gond van a film körül, ugyanis az XLL Magazine-nak adott interjújában már úgy nyilatkozott, hogy a produkció munkálatait felfüggesztették. Singleton végül kreatív nézeteltérésekre hivatkozva visszamondta a rendezés jogát.

"Úgy vélem, a film nem lehet jó addig, amíg sért egyeseket" – szól az indoklás. Singleton elmondta, hogy amikor filmet készít, fontos számára, hogy saját elképzelései szerint dolgozhasson anélkül, hogy mások belebeszélnének a terveiben. "Ha valaki más máshogy akarja megcsinálni, tegye meg maga" – tette hozzá.

A film eredeti forgatókönyvét Steven Bagatourian, Stephen J. Rivele és Christopher Wilkinson írták, azonban amikor John Singleton elvállalta a produkciót, teljesen átdolgozta a szkriptet.

Bár hivatalosan nem erősítették meg, a film Tupac Shakur felemelkedését és 1996-ban bekövetkezett halálának körülményeit dolgozná fel.

Az egyelőre cím nélküli All Eyez on Me 2017-ben debütál a mozikban.