Bár a karácsonyi ünnepekig még néhány hét hátra van, a Netflix már most segít minket a ráhangolódásra, ezzel pedig jó néhányan élni is kívánnak.

Merthogy a Minden idők legjobb karácsonya című romantikus vígjáték jelenleg a harmadik legnézettebb tartalomnak számít a platformon a magyarországi előfizetők körében. A film 68 százalékos értékelést kapott a Mafabon a hazai nézők részéről, ezt a képet némileg árnyalja, hogy a Rotten Tomatoes portálon 41 százalékra értékelték a kritikusok, míg a nézőktől 19 százalékot kapott.

Mary Lambert rendezése a streamingszolgáltató jelentése szerint a november 16-tól kezdődően 16,3 milliós megtekintést ért el. A film története két régi barátról szól, akik az ünnepek alatt véletlenül újra találkoznak egymással. Jackie minden karácsonykor meghívja Brandyt a tökéletes ünnepi partijára. Brandy azonban úgy érzi, hogy élete teljesen kiégett, így idén elhatározza, hogy bebizonyítja, hogy barátnője élete mégsem olyan tökéletes, mint amilyennek látszik.

A Minden idők legjobb karácsonya főszerepeiben Heather Graham, Jason Biggs, Brandy Norwood, Matt Cedeño, Wyatt Hunt, Abby Villasmil és Madison Skye Validum láthatók.

romantikus | vígjáték

Történetünkben barátságok kerülnek próbatétel elé egy hivalkodó ünnepi hírlevél miatt. több»