Videón, ahogy a rendőrség leterít egy birodalmi rohamosztagost!

Egy igencsak különös incidens játszódott le néhány napja, pontosabban május negyedikén egy kanadai kisvárosban, ahol az egyik bár parkolójában egy kisebb Star Wars ünnepséget rendeztek.

A bár egyik alkalmazottja birodalmi rohamosztagosnak öltözött, és ebben talán még mindig nincs semmi különös, valaki azonban valódi fegyvernek vélte az illető műanyagból készült sugárvetélyét, így azonnal értesítették a rendőrséget.

A helyi erők rövid időn belül a helyszínre értek, így  felszólították a rohamosztagosnak öltözött 19 éves lányt, hogy dobja el a fegyverét, aki bár rettenetesen megrémült, igyekezett együttműködni. Az öltözék azonban nem túl rugalmas, így amikor a földre kellett feküdnie, az már nem ment túl egyszerűen, így a rendőrség emberei kissé bekeményítettek, amely során a felszólított beüthette az orrát.

A rendőrség szóvivője szerint szabályos eljárás történt, amely során csupán könnyebb sérülést szerzett a lány, így az ijedtségen kívül nagyobb baj nem történt. Az esetről felvétel is készült, amelyet lentebb nézhettek meg.