2019.02.10 02:48 Mayolika Olvasottság: <100x
0

Sok indiai filmet kell megnézni ahhoz, hogy ne legyen az ember elképedve azon, ami ebben a filmben történik. Anjali, valamelyik felső kasztból, beleszeret az ágrólszakadt csóró fiúba, aki ráadásul házasságon kívüli kapcsolatból született. Annyira képtelen ez a kapcsolat, hogy egy pillanatig sem gondolja az ember, hogy ez tartós lehet, ráadásul a fiú tenyérbemászóan arrogáns, és erőszakos.

És megállás nélkül énekel. Mondjuk a dalok nem rosszak.

Szóval annak rendje és módja szerint ki is hajítják a lánykérés válaszaként, már az is csoda, hogy beengedték a házba.

És itt jön az, amit innen nehéz megérteni. A lányt férjhez adják valakihez, akit még csak nem is látott. Ő meg beleegyezik, mert az elutasítása a szülei életét tenné tönkre. És lehetne az a férj egy ronda, lusta, erőszakos fráter, de amilyen szerencséje Shilpa Shetty-nek, bocsánat Anjalinak van, nem mással szaladgálja körbe a tüzet, mint Akshay Kumarral, pardon Ram-mal. És innen nem ér semmit az egész film mondanivalója, mert persze ki ne szeretne bele azonnal ebbe a férjbe?

Ezután már csak a képtelenségek jönnek. Dev, a megbántott szerelmes fiú 3 év alatt multimilliomos lesz, és nem tudjuk meg, hogyan csinálta. Természetesen visszajön intézkedni amolyan 'Öreg hölgy látogatása' stílusban.

Ami nagyrészt abból áll, hogy szerencsétlen Anjalit zaklatja minden fronton. Aki már rég a férjéért olvadozik.

A történet végét ki lehet találni. Összességében nem rossz film ez, Akshay szerepe nem túl megerőltető, csak jól kell kinéznie, és nagyon barátságosan nézni mindenkire. Ezt meg jól csinálja. Shilpa Shetty egy nagyon szép színésznő, az ő szerepe már elbírt volna valami színjátszást is, de így is elment. És tényleg elég fülbemászó dalocskák voltak ebben. Nekem többször nézős.

0