80% 63 szavazat
Misi mókus kalandjai

Misi mókus kalandjai

Misi mókus kalandjai
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
8
Szereplők (8)
10
Képek (10)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Főhősünk, Misi Mókus az erdő egyik hatalmas fájának tágas, kényelmes odvában született négy kistestvérével együtt. Négyük közül ő volt a legelevenebb és a legnagyobb is. Testvére közül nem csak a tulajdonságai miatt lehetett megkülönböztetni, hanem egy különös ismertetőjel miatt is, mégpedig hogy a farkincája fekete volt. Van ugyan mókusfajta, amelyiknek fekete színű a bundája, ám Misi családja a vörös mókushoz tartozott. Mókus apó mérgelődött is eleget mondván - Vörös mókusnak vörös a farka. Ha fekete, akkor a valami rossz varázslat okozza. - A szülök Rókus Mókus bácsitól kértek tanácsot, mi tévők legyenek Misi fiúk fekete farka véget. Az öreg bölcs Rókus Mókus nagy… Több

Ország: Magyarország
Premier: 1979.11.30.

Sorozat áttekintés

 
2021.08.16 Robinson76

legújabb vélemény

Mókuskaland tanulságokkal

Egy jól sikerült bábsorozatban dolgozták fel a címadó mókus kalandjait, melyek esetenként komoly tanulsággal szolgálhatnak gyermekeknek. Láthatunk itt ravasz madarászt, szökést, potyázást a tengeren, és van itt nagy bölcs és örökké termő fa is, de a legjobb mégis a hazai mogyoró.

1
 
2016.10.10 Macskínó

Jópofa bábfilmek voltak, amiket végig lehetett izgulni gyermekként. A mókus is mókus volt, a sün is sün, nem úgy mint manapság hogy több milliós-milliárdos filmeknél azt se tudom megmondani hogy milyen állat van a képernyőn.

0