Én vétkem: London

My Fault: London

Kapcsolódó cikkek (13)

No. 1 az HBO Maxon: 150 millió dolláros bukás volt ez a fantasy, most rákattantak a magyar nézők
Mit nézzek? 9 új film és sorozat jött streamingre CSÜTÖRTÖKÖN (augusztus 20. – Netflix, HBO Max, Disney+, Telekom FilmPremier)
Mától az HBO Maxon: Ez a botrányos románc már egyszer meghódította a streaminget, most új platformon hódíthat
Augusztusban az HBO Maxon: Erre a kínálatra a DC- és horrorrajongók is felkapják a fejüket
Mindenki ezt nézi? Az egész világon rákaptak a romantikus sikerfilm folytatására, ez most a No. 1 a streamingóriás platformján!
Mit nézzek? Csak SZERDÁN 4 új film és sorozat jött streamingre (június 17. – HBO Max, Prime Video)
Mától nézheted: A 2. résszel folytatódik a streamingóriás szenvedélyes sikersztorija
Keddtől nézheted: Jön az Én vétkem: London folytatása a streamingóriás platformjára
TOPLISTA: Ez MOST a 10 legfelkapottabb film a magyar nézők körében, egy streamingen nézhető romantikus film vitte a prímet (43. hét)
Mindenki ezt nézi? Világszerte rákaptak a nézők erre az új romantikus filmre, ez most a No. 1 a streamingóriás platformján!
Óriási rekordot döntött a hamarosan érkező streaming film előzetese, már 163 millióan látták!
Ez MOST a 10 legfelkapottabb film és sorozat streamingen (Netflix, Max, Disney+, Prime Video, Apple TV+, SkyShowtime - február 26.)
Már streamingen: Máris a nézettségi lista élére ugrott az új romantikus sikerfilm, ez most a No.1