Netflix: 6 népszerű sorozat, amit 2026-ban kaszált el a streamingóriás
A Netflix elkaszálta a 97%-os nagy sikerű sci-fi sorozatot, most kiderült, mi állhat a háttérben
Netflix: Hiába nézték milliók, egy évad után elkaszálták a majdnem 100%-os új sci-fi sorozatot
Netflix: Mindent vitt az új romkom, 63 országban lett a No. 1!
A Netflix új sci-fi horrorja letarolta a toplistát, 85 országban került a TOP 10-be
TOP 3-ban a Netflixen: Csak tegnap került fel a lebilincselő 16+-os krimi 2. évada, a magyar nézők máris az élmezőnybe emelték
Netflix: 82 országban került a TOP 10-be, már köze 30 milliós megtekintésnél jár az új bűnügyi doku
Netflix: Ez az ütős krimithriller-sorozat közel 90 millió megtekintett órát húzott be, simán lenyomta a mezőnyt
Mit nézzek? Ezt a 7 misztikus sorozatot is látnod kell, ha bejött A nyugdíjas forradalmárok!
Még Stephen King is odáig van a Netflix új sci-fi sorozatáért
No. 1 a Netflixen: Rákaptak a magyar nézők az új, majdnem 100%-os horrorisztikus sci-fi sorozatra!
Mit nézzek? 4 friss bemutató, amire érdemes odafigyelni CSÜTÖRTÖKÖN streamingen (május 21. – Netflix, Prime Video, Telekom)
Netflix: Tökéletes értékeléssel, 100%-kal kezdett az új misztikus sci-fi sorozat, mától nézheted!
Mától a Netflixen: Ez az új sci-fi horrorsorozat lehet a hónap legnagyobb dobása!