Már holnap a Netflixen: Robert De Niro 2025-ös gengszterfilmjével bővül a streamingóriás katalógusa
A Hófehérke lehet a tavalyi év legrosszabb filmje, itt az Arany Málna díj 2026-os jelöltjei
Felkapott a Maxon: A magyar nézők a 2. helyre repítették a 2024-es vígjátékot
Ez MOST a 10 legfelkapottabb új film és sorozat a magyar nézők körében (Netflix, Max, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+ - június 12.)
No.1 a Maxon: Ez a gengszterfilm hasít most a platformon
Streaming: Csak PÉNTEKEN 8 kihagyhatatlan új film és sorozat jött (Netflix, Max, Disney+, - június 6., 2025)
Mától a Maxon: Megérkezett Robert De Niro új gengszerfilmje
Itt a 10 legjobb új film a hétvégére (mozi, Netflix, Max, Prime Video... - 23. hét, 2025)
Júniusban a Maxon: 31 film és sorozat, amiről nem érdemes lemaradni a nyár első hónapjában
Streaming: Csak CSÜTÖRTÖKÖN 5 kihagyhatatlan film és sorozat jött (Netflix, Prime Video, SkyShowtime, Telekom - május 8., 2025)
Itt a 10 legjobb új film a hétvégére (mozi, Netflix, Max, Disney+... - 19. hét, 2025)
Streaming: Ezt a 10 új filmet kötelező lesz látni májusban! (Netflix, Max, Prime Video, Disney+, SkyShowtime, Telekom - 2025)
Már holnap streamingen: Végre mi is láthatjuk Robert De Niro új maffiafilmjét!
Mától a mozikban: Kész aranybánya lehet ez az új film, 140 millió dollárt is hozhat az első hétvégén