Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Ricky Schroder

Ricky Schroder

Színész

Szül.: 1970. április 13., Staten Island, New York, U.S.

Adatlap
58
Filmográfia
Díjak
10
Érdekességek
26
Képek

Érdekességek

A völgylakó (1980)

William Holden és Ricky Schroder nagyon közeli kapcsolatba került egymással a film forgatása alatt, emiatt Schroder 1992-ben született fiát Holdenről nevezte el.

A völgylakó (1980)

A filmben szerepet kapott a főszerepben játszó Ricky Schroder nővére, Dawn Gregg is.

A völgylakó (1980)

Állítólag Ricky Schroder – látva a film első verzióját – csalódottságában elsírta magát, de később az újravágott amerikai verzióval teljes mértékben elégedett volt.

A völgylakó (1980)

William Holden nagyon boldog volt, amikor megtudta, hogy főszereplőtársa Ricky Schroder lesz, akinek tehetségét nagyra értékelte, látva A bajnok című filmet.

A völgylakó (1980)

Az Ausztrália belsejében lévő forgatási helyszínen a stáb számára mindössze egy ház állt rendelkezésre, amit William Holdennek akartak adni. Ő azonban ragaszkodott hozzá, hogy Ricky Schroder és családja foglalja el azt, hiszen ő megszokta Afrikában, hogy kempingezik.

A völgylakó (1980)

A 61 éves William Holden és a 10 éves Ricky Schroder nagyon jól kijött egymással a forgatás alatt, többek között elmentek biliárdozni, és a forgatási szünetekben rendszerint térképeket nézegettek.

A völgylakó (1980)

A rendező, Peter Collinson híres volt mogorva stílusáról, és a rákkal való küzdelme miatt a film forgatása alatt még nehezebb volt vele a közös munka. A rendező a veterán sztárt, William Holdent békén hagyta, de a tízéves Ricky Schroderrel igen gyakran üvöltözött egész addig, amíg Holden védelmébe nem vette a fiút.

A völgylakó (1980)

Peter Collinson és Ricky Schroder egy jelenet forgatásának módja miatt éles vitába keveredett, amit végül William Holden oldott meg. Holden azt javasolta a rendezőnek, hogy forgassák le a jelenetet Schroder elképzelése szerint is, majd később eldöntik, melyik kerüljön a filmbe. Végül a Schroder által javasolt jelenet került bele.

A bajnok (1979)

Több, mint kétezer gyerekszínészt interjúvoltak meg T.J. szerepére, mire sikerült kiválasztani Ricky Schrodert.

A bajnok (1979)

Ricky Schroder filmes debütálása.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.