Tatiana Maslany
4

Szül.: 1985. szeptember 22., Regina - Saskatchewan - Kanada

Adatlap
61
Filmográfia (61)
1
Díjak (1)
7
Érdekességek (7)
44
Képek (44)
Kapcsolat
Hozzászólások

Érdekességek(7)

A másik fél (2016) Tatiana Maslany és Tom Cullen a valós életben is egy párt alkotnak.
#1
Sötét árvák (2013) Tatiana Maslany a szereplőválogatáson önzetlenül segített a többi lánynak a felkészülésben.
#2
Sötét árvák (2013) Tatiana Maslany és az író, Graeme Manson minden egyes "klón" háttérsztoriját együtt alkotják meg, beleértve a karakter neveltetését és származását is.
#3
Sötét árvák (2013) Tatiana Maslany azt mondta, hogy van egy csapat, aki azért van mindig mellette, hogy ne keverje a karaktereket. Például ha van egy olyan jelenete, amiben Alison és Sarah is szerepel és éppen Alisont alakítja, akinek a forgatókönyv szerint forgatni kell a szemeit, akkor ők azok, akik megerősítik, hogy biztos Alison szemforgatása legyen és ne Sarah-é.
#4
Sötét árvák (2013) Ahhoz, hogy sikerüljön eljátszani a klónjait, Tatiana Maslany lejátszási listákat és táncokat talált ki, amik szerinte jellemzik az adott karaktert. Cosima rave tánc stílust kapott, Alison balettet, azonban Helenáét nem árulta el.
#5
Sötét árvák (2013) Tatiana Maslany kanadai, ezzel szemben brit, amerikai, német és ukrán karaktereket is megszemélyesít a sorozatban. Továbbá francia, olasz és osztrák karakterekhez is adja az arcát.
#6
Vérszomj 2. - Elszabadulva (2004) A filmet a 2005-ös Fangoria Chainsaw díjátadón több kategóriában is jelölték, végül két díjat zsebelt be! Az egyik a legjobb színésznőnek járót (Emily Perkins) a másik pedig a legjobb női mellékszereplőért járót (Tatiana Maslany) ő alakította a filmben Szellemet!
#7