2019.12.30 13:37 Adepto Olvasottság: <100x
0

Izgalmas és elgondolkodtató

/Előre jelezném, hogy nem volt semmi ismeretem a sztoriról, nem olvastam róla, és nem is láttam a filmet./

Most néztem végig az első évadot gyakorlatilag egy nap alatt. Nekem annak ellenére nagyon tetszett, hogy vannak benne "bakik" (és biztos több, mint amennyit én felfedeztem). Szeretem az ilyen típusú filmeket/sorozatokat, amikben valaki egy nagyszabású tervet, összeesküvést próbál megakadályozni úgy, hogy – mint jelen esetben – rákennek valamit, amit nem követett el, ezáltal üldözötté válik.

Az alapötlet, ami ebben az esetben a terrorakció, illetve az, hogy ezt milyen módon akarják véghezvinni és, hogy hogyan jutottak el idáig, számomra izgalmasan volt felépítve, még, ha hasonlót már láthattunk esetleg máshol, máshogy kivitelezve.

A karakterek, illetve az őket játszó színészek véleményem szerint jól lettek összeválogatva. Ha megnézzük a stáblistát, találhatunk több olyat köztük, aki ismerős lehet máshonnan is. A főszereplő Max Irons pl. A Burok c. filmből juthat eszünkbe. Nekem imponált a játéka és Joe karaktere, akinek a már-már gyermekien naiv gondolkodása és lelke nagyon jól meg lett írva és eljátszva az elejétől kezdve. Nagyon emberi volt, ahogy azt ábrázolták, mennyire nem tud mit kezdeni (jogosan) ezzel a kialakult helyzettel, vagy az emberekkel mennyire máshogy viselkedik, mint tenné egyébként (pl. a túszejtés). De a többiek is hozták a kötelezőt. Kiemelném még Brendan Frasert és Leem Lubany-t, rájuk érdemes figyelni.

A sztori egyre érdekesebb, összetettebb lett, egyre több információ került a szereplők és a mi birtokunkba, így jött egyik rész a másik után, mert kíváncsi voltam, mivel zárják az első évadot (olvastam, hogy berendelték a másodikat). Nem mondom, hogy 100 százalékig elégedett vagyok, de kíváncsian várom, hogy fogják továbbvinni a történetet. Mindenképp ajánlom azok figyelmébe, akik kedvelik a hasonló témájú alkotásokat.

akció | dráma | thriller

Az idealista Joe Turner-nek nagy próbát kell kiállnia, amikor csatlakozik a CIA-hoz, remélve, hogy a szervezet belülről megreformálódik, de egy rettenetes és egyben ragyogó tervbe... több»

0