2020.04.26 17:04 Danny99 Olvasottság: <100x
0

Élj a mának, de mi van, ha van holnap?

Ezt a kérdést boncolgatja a sorozat. Stella (Lucy Hale) 8 évnyi, rákkal való küzdelem után csodával határos módon felépül a gyilkos kórból. Az alapfeltevés meglehetősen abszurd, de ezen most lépjünk túl!

Az Abbott család élete fenekestül fordul fel az örömhír hallatán. Stellának nemcsak a rémálma ért véget azzal, hogy nincs több fájdalmasabbnál fájdalmasabb kezelés, hanem az az álomvilág is, amit a szerettei építettek fel köré. A szülei együttléte egy ideje már csak Stellának szólt, de még jobban sokkolja, amikor édesanyját rajtakapja a keresztanyjával. A testvérei is számtalan áldozatot hoztak érte, ami most bekéri az árát. A férjét, (Elliot Knight) West is most kell igazán megismernie, aki eddig mindent a lány kénye-kedve szerint csinált.

Élj a mának, de mi van, ha van holnap?

A sorozat alapja mondhatni kiváló, de a készítők inkább filmként kezelték, és szinte az összes szart a főszereplő nyakába zúdították a pilotban. Nem tudom, hogy ez koncepcióbéli hiba, vagy azzal, hogy ennyi szálat egyszerre elkezdtek kibontani, a nézőket próbálták a képernyő elé ragasztani. Tény, ami tény, a maradék 12 rész a káosz megszüntetéséről és Stella elhelyezkedésről szól. A főszereplő történetének még ez a 13 epizód is sok, és talán az ő sztoriszála lett a leggyengébben megírva. A családhoz kapcsolódó szerelmi háromszögek és a biznisz sztorik is érdekesebbek, mint Stella útkeresése.

A sorozatot inkább egy 105-120 perces filmként tudtam volna elképezni, akkor talán nem lett volna ennyi üresjárat, mint így az epizódok során. Ezért se tartom bajnak, hogy nem készült belőle még egy évad.

dráma | vígjáték

Stella állapota nagyon súlyos. A nő rákban szenved, ám váratlanul csodával határos módon meggyógyul. Most Stellának meg kell tanulnia együtt élnie azokkal a döntésekkel,... több»

0