2023 nyara a Netflixen: 17 film a következő hónapokraA kép forrása: Netflix

A nagy nyári sorozatajánló mellől természetesen nem hiányozhat a nagy nyári filmajánlónk sem! Így jelen írásunkban 17 új filmet ajánlunk nektek, amelyek május és augusztus között fognak debütálni a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában. A listán akciófilmek, animációs filmek, vígjátékok és életrajzi dokumentumfilmek egyaránt megtalálhatók.

#17

62 Anya  (2023)

(16) (6)

akció | thriller

Netflix

Miközben veszélyes támadói elől menekül, egy bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott. több»

Jennifer Lopez mostanában ráment az akciófilmekre! Ezúttal egy veszedelmes bérgyilkost alakít, aki hivatása miatt elhagyta a saját gyermekét is. Ám egy nap kénytelen előbújni a rejtekéből, mert épp az ő lánya van veszélyben. Mától a Netflixen.
#16

dokumentum | életrajzi

Netflix

A dokumentumfilm soha nem látott felvételeket mutat be az ikonikus playboy lányról és modellről, aki 39 éves korában bekövetkezett tragikus halála előtt végleges nyomot hagyott a... több»

Rendező: Ursula Macfarlane
Szereplők: Anna Nicole Smith
A dokumentumfilm soha nem látott felvételeket mutat be az ikonikus playboy lányról és modellről, aki 39 éves korában bekövetkezett tragikus halála előtt végleges nyomot hagyott a 90-es éveken. Premier május 16-án.
#15

dokumentum | krimi

Netflix

Fiatal nők elmondják a rendőrségnek, hogy szexuálisan bántalmazták őket, de ahelyett, hogy igazságot szolgáltatnának nekik, hamis feljelentés bűntettével vádolják meg és... több»

Fiatal nők elmondják a rendőrségnek, hogy szexuálisan bántalmazták őket, de ahelyett, hogy igazságot szolgáltatnának nekik, hamis feljelentés bűntettével vádolják meg és letartóztatják őket, sőt, a rendszer, amelyről azt hitték, hogy megvédi őket, bebörtönzi őket. Premier május 23-án.
#14

akció | thriller

Netflix

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»

2020-ban a világ újabb hőst ismerhetett meg Tyler Rake személyében, aki rettenthetetlen feketepiaci zsoldosként a leghalálosabb küldetéseken vesz részt. De ami elveszettnek tűnik… az még kimenekíthető. A Sam Hargrave rendezésében készült akciódús franchise producerei Joe és Anthony Russo, a Bosszúállók: Végjáték zseniális rendezői. Premier június 16-án.
#13

dokumentum

Netflix

Miközben egy orvosi csapat megpróbálja megérteni a tízéves Maya Kowalski ritka betegségét, elkezdik kikérdezni a szüleit. Hirtelen Maya állami gondozásba kerül – annak... több»

Rendező: Henry Roosevelt
Miközben egy orvosi csapat megpróbálja megérteni a tízéves Maya Kowalski ritka betegségét, elkezdik kikérdezni a szüleit. Hirtelen Maya állami gondozásba kerül – annak ellenére, hogy a család kétségbeesetten szeretné hazahozni a lányát. Premier június 19-én.
#12

40 Telitalálat  (2023)

(2)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy nagy visszhangot kiváltó kirúgást követően Jenna visszatérése a divatszakmai karrierjéhez zátonyra fut, amikor belezúg egy sármos, sokkal fiatalabb munkatársba, aki... több»

Egy nagy visszhangot kiváltó kirúgást követően Jenna visszatérése a divatszakmai karrierjéhez zátonyra fut, amikor belezúg egy sármos, sokkal fiatalabb munkatársba, aki történetesen a főnöke fia. Miközben a szikrák csak úgy repkednek, Jennának el kell döntenie, hogy kockáztat-e mindent egy titkos románcért. Premier június 23-án.
#11

67 Nimona  (2023)

(6) (2)

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

Nimona, a fiatal alakváltó összefog az őrült tudóssal, Lord Ballister Blackhearttal, hogy közösen leleplezzék a birodalom uralkodóját. Patrick Osborne első egészestés... több»

Nimona, a fiatal alakváltó összefog az őrült tudóssal, Lord Ballister Blackhearttal, hogy közösen leleplezzék a birodalom uralkodóját. Patrick Osborne első egészestés rendezése a Rio és a Jégkorszak alkotóitól érkezik, Amanda Rabinowitz főszereplésével. Premier valamikor júniusban.
#10

77 Wham!  (2023)

(3)

dokumentum | életrajzi | zenés

Netflix

A dokumentumfilm azt a varázslatos időszakot örökíti meg, amikor a Wham! a nyolcvanas években meghódította a világot. A Wham! példátlan hozzáférést biztosít George és Andrew... több»

A dokumentumfilm azt a varázslatos időszakot örökíti meg, amikor a Wham! a nyolcvanas években meghódította a világot. A Wham! példátlan hozzáférést biztosít George és Andrew személyes archívumához, beleértve figyelemre méltó és eddig soha nem látott felvételeket, valamint ritka, őszinte és eddig nem hallott interjúkat. Premier július 5-én.
#9

48 Szélhámos rokonok  (2023)

(13) (2)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy bankigazgató épp élete szerelmét készül feleségül venni, amikor bankját kirabolják. Ráadásul sógorai is a városban vannak, akikre azonnal ráterelődik a gyanú.

Egy bankigazgató épp élete szerelmét készül feleségül venni, amikor bankját kirabolják. Ráadásul sógorai is a városban vannak, akikre azonnal ráterelődik a gyanú. Premier július 7-én.
#8

horror | misztikus | sci-fi

Netflix

Miután egy titokzatos erő megtizedeli a világ lakosságát, és mindenkit, aki látja, öngyilkos lesz, Sebastiannak és kislányának, Annának a saját túlélésükért kell... több»

Miután egy titokzatos erő megtizedeli a világ lakosságát, és mindenkit, aki látja, öngyilkos lesz, Sebastiannak és kislányának, Annának a saját túlélésükért kell megküzdeniük Barcelona kietlen utcáin. Ám ahogy más túlélőkkel nyugtalan szövetséget kötnek, és egy biztonságos menedék felé tartanak, a láthatatlan lényeknél is baljósabb fenyegetés szegődik a nyomukba. Premier július 14-én.
#7

dokumentum | kaland

Netflix

Egy bajnok és egy profi búvár úgy tűnt, hogy egymásnak vannak rendelve, amikor a különböző életútaik ellenére a szabadbúvárkodás csúcsán találkoznak. Az óceán mélyén... több»

Egy bajnok és egy profi búvár úgy tűnt, hogy egymásnak vannak rendelve, amikor a különböző életútaik ellenére a szabadbúvárkodás csúcsán találkoznak. Az óceán mélyén erednek álmaik nyomába és kockázatokat vállalnak. Premier július 19-én.
#6

40 Tyrone klónja  (2023)

(3) (1)

akció | misztikus | sci-fi | vígjáték

Netflix

Hátborzongató események sorozata egy valószínűtlen triót sodor egy aljas kormányzati összeesküvés nyomába ebben a pörgős krimiben. több»

Hátborzongató események sorozata egy valószínűtlen triót sodor egy aljas kormányzati összeesküvés nyomába ebben a pörgős krimiben. Premier július 21-én.
#5

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Helen egy évvel a válás után jelentkezik egy vadonbeli túlélő tanfolyamra. Ezen a tapasztalaton keresztül rájön, hogy néha nagyon el kell veszni ahhoz, hogy megtaláljuk... több»

Helen egy évvel a válás után jelentkezik egy vadonbeli túlélő tanfolyamra. Ezen a tapasztalaton keresztül rájön, hogy néha nagyon el kell veszni ahhoz, hogy megtaláljuk önmagunkat. Premier július 27-én.
#4

akció | krimi | thriller

Netflix

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»

Kőkemény akciófilm egy titkosügynökről, aki a legmeredekebb küldetéseket kapja. A főszerepben Gal Gadot. Premier augusztus 11-én.
#3

70 A majomkirály  (2023)

(1) (2)

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Miután a Sárkánykirály ellopja a botját, a Majomkirály küldetésre indul, hogy visszaszerezze azt. De legnagyobb ellenségének saját büszkesége bizonyul. több»

Miután a Sárkánykirály ellopja a botját, a Majomkirály küldetésre indul, hogy visszaszerezze azt. De legnagyobb ellenségének saját büszkesége bizonyul. Premier augusztus 18-án.
#2

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

A film középpontjában Stacey Friedman áll, aki a bat micvójára készül, de tervei komikus módon felborulnak, és úgy fest, az egész ünnepség káoszba fordul. Premier augusztus 25-én.
#1

romantikus | vígjáték

Netflix

Caminak mindene megvan, tökéletes a munkája, és barátja van is, de úgy érzi, hogy valami hiányzik. És ez az érzés kezd erősödni, amikor találkozik Rexszel, és egy régi... több»

Caminak mindene megvan, tökéletes a munkája, és barátja van is, de úgy érzi, hogy valami hiányzik. És ez az érzés kezd erősödni, amikor találkozik Rexszel, és egy régi szerelem visszatér az életébe. Premier augusztus 31-én.