54 éves korában meghalt a Sweeney Todd színésze, Lee Whitlock

54 éves korában elhunyt Lee Whitlock színész.

Halálának hírét Urban Collective színészügynökség közölte a nyilvánossággal a közösségi médiában. “Szomorúan vettük tudomásul ügyfelünk, Lee Whitlock halálát. Lee egy nagyszerű karakter és egy nagyszerű színész volt, aki különösen fiatalon elért bátor és úttörő munkák örökségét hagyta hátra” - olvasható a közleményben.

Színészi karrierjét gyerekként kezdte az 1980-as években a Shine on Harvey Moon című nagysikerű tévésorozatban Stanley Moonként. Ezt követően olyan produkciókban szerepelt, mint a Lovejoy, a Boon, a Bárcsak itt lennél és az Az ideális gyanúsított.

Egyik legismertebb alakítása a 2007-ben megjelent Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya című musicalben volt látható. További ismert szerepei a Kasszandra álma, a Wild Bill, a Sweeney - A törvény ereje és a Az óriásölő produkciókban voltak.

Nyugodjon békében!

Hírességek, akiket 2023-ban veszített el a világ

#1
Lee Whitlock

Lee Whitlock

szül. 1968. 04. 17. - elhunyt 2023. 04. 17.
Hammersmith, London, Anglia, Egyesült Királyság
Színészi karrierjét gyerekként kezdte az 1980-as években a Shine on Harvey Moon című nagysikerű tévésorozatban Stanley Moonként. Ezt követően olyan produkciókban szerepelt, mint a Lovejoy, a Boon, a Bárcsak itt lennél és az Az ideális gyanúsított. Egyik legismertebb alakítása a 2007-ben megjelent Sweeney Todd - A Fleet Street... több»