Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmek:
2018
2019
2020
2021
85

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya (2007)

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Filmadatlap
 
28
Szereplők
54
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
 
indingo   2018. 04. 15.

Zavaróan sok a dalolászás benne. Zavart a piros víz szerű vér. A történetben esetlennek találtam, hogy Depp sem ismeri fel a saját feleségét, sőt a kalapot viselő lányát sem.

 
Deku   2017. 07. 11.

Ha már horror akkor félelmetesen jól játszik ez a Johnny Depp. Nem tudom, honnan jön neki de eszméletlen. Ez a musical-es film pedig rémesen szórakoztató annak ellenére, hogy nem gondoltam volna róla.


 
GedyPapa   2017. 03. 06.

Az egyik nagy kedvencem a film, hiszen Johnny Depp brillírozik benne. A történetvezetés, a depresszív, de erőteljes hangulat mind-mind emlékezetessé teszi ezt a musicalt és előjelez egy dramatikus, radikális végkifejlettett. Napokig ott motoszkál benned, ha megnézed!

 
Szilonka   2018. 08. 15.

A musicalek nem a kedvenceim, de a horrorok annál inkább. Ezt a csatát a musical nyerte, nálam nagyon elrontotta a filmet.

 
TomÁcs   2018. 04. 24.

Egy véres bosszú történetét meséli el a film, ahol a főhős már teljesen megszállott lesz és mindenen és mindenkin átgázolva próbálja elérni célját és ég az ép eszét is elveszíti.

Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp
Helena Bonham Carter
Johnny Depp
 

Anne Hathaway esélyes volt Johanna szerepére, ám a rendező végül úgy döntött, hogy egy addig ismeretlen színésznőre, Jayne Wisener-re bízza a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Johnny Depp a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Johnny Depp - Helena Bonham Carter 3. közös filmje.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.