Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya (2007)

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Filmadatlap
 
28
Szereplők
53
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
 
indingo   2018. 04. 15.

Zavaróan sok a dalolászás benne. Zavart a piros víz szerű vér. A történetben esetlennek találtam, hogy Depp sem ismeri fel a saját feleségét, sőt a kalapot viselő lányát sem.

 
Deku   2017. 07. 11.

Ha már horror akkor félelmetesen jól játszik ez a Johnny Depp. Nem tudom, honnan jön neki de eszméletlen. Ez a musical-es film pedig rémesen szórakoztató annak ellenére, hogy nem gondoltam volna róla.


 
GedyPapa   2017. 03. 06.

Az egyik nagy kedvencem a film, hiszen Johnny Depp brillírozik benne. A történetvezetés, a depresszív, de erőteljes hangulat mind-mind emlékezetessé teszi ezt a musicalt és előjelez egy dramatikus, radikális végkifejlettett. Napokig ott motoszkál benned, ha megnézed!

 
Szilonka   2018. 08. 15.

A musicalek nem a kedvenceim, de a horrorok annál inkább. Ezt a csatát a musical nyerte, nálam nagyon elrontotta a filmet.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 25.

Mindig is szerettem Tim Burton sötét stílusát így ez a film is 100 % osan elnyerte a tetszésem. Jonny Deppel pedig nagyon jó párost alkotnak. Depp a mostanában körülötte keringő botrányok ellenére mint ahogyan eez a Sweeney Toddban is látszik egy jó színész és ez elvehetetlen tőle. Ajánlom a filmet , hiszen egy laza kis triller és símán emészthető nem riogat. Viszont ha a musical nem a te műfajod még akkor is meg lehet nézni egyszer hiszen a hangulat és a díszlet nagyon jó.

Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp
Helena Bonham Carter
Johnny Depp
 

Anne Hathaway esélyes volt Johanna szerepére, ám a rendező végül úgy döntött, hogy egy addig ismeretlen színésznőre, Jayne Wisener-re bízza a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Johnny Depp a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Johnny Depp - Helena Bonham Carter 3. közös filmje.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.