Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya (2007)

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Filmadatlap
 
28
Szereplők
54
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
 
indingo   2018. 04. 15.

Zavaróan sok a dalolászás benne. Zavart a piros víz szerű vér. A történetben esetlennek találtam, hogy Depp sem ismeri fel a saját feleségét, sőt a kalapot viselő lányát sem.

 
Szilonka   2018. 08. 15.

A musicalek nem a kedvenceim, de a horrorok annál inkább. Ezt a csatát a musical nyerte, nálam nagyon elrontotta a filmet.


 
TomÁcs   2018. 04. 24.

Egy véres bosszú történetét meséli el a film, ahol a főhős már teljesen megszállott lesz és mindenen és mindenkin átgázolva próbálja elérni célját és ég az ép eszét is elveszíti.

 
Zsceeeka   2015. 02. 10.

A zene fantasztikusan jó, Johnny Depp és HBC pedig hihetetlen páros, nagyon jól állnak egymásnak és a szerepeik is nekik. Többször nézős, a sztori és a látványvilág is remek.

 
hell.l   2016. 10. 04.

Egyedi hangulatú, sötét, tipikusan Tim Burton film, amit musical volta pedig még különlegesebbé tesz. Nagyon jók a zenék, a karaktere, valamint a különleges hangulatvilága,

Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp
Helena Bonham Carter
Johnny Depp
 

Anne Hathaway esélyes volt Johanna szerepére, ám a rendező végül úgy döntött, hogy egy addig ismeretlen színésznőre, Jayne Wisener-re bízza a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Johnny Depp a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Johnny Depp - Helena Bonham Carter 3. közös filmje.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.