Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya (2007)

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Filmadatlap
 
28
Szereplők
55
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
 
VvV   2019. 12. 10.

legújabb vélemény

Én ezzel a musical dologgal nem tudok megbarátkozni. Valahogy ha elkezdődnek a dalok én már vakarózok, nézek jobbra-balra. A történet alapvetőn jó, csak a dalolászás ne lenne.

 
indingo   2018. 04. 15.

Zavaróan sok a dalolászás benne. Zavart a piros víz szerű vér. A történetben esetlennek találtam, hogy Depp sem ismeri fel a saját feleségét, sőt a kalapot viselő lányát sem.


 
Deku   2017. 07. 11.

Ha már horror akkor félelmetesen jól játszik ez a Johnny Depp. Nem tudom, honnan jön neki de eszméletlen. Ez a musical-es film pedig rémesen szórakoztató annak ellenére, hogy nem gondoltam volna róla.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 25.

Mindig is szerettem Tim Burton sötét stílusát így ez a film is 100 % osan elnyerte a tetszésem. Jonny Deppel pedig nagyon jó párost alkotnak. Depp a mostanában körülötte keringő botrányok ellenére mint ahogyan eez a Sweeney Toddban is látszik egy jó színész és ez elvehetetlen tőle. Ajánlom a filmet , hiszen egy laza kis triller és símán emészthető nem riogat. Viszont ha a musical nem a te műfajod még akkor is meg lehet nézni egyszer hiszen a hangulat és a díszlet nagyon jó.

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

Az egyik nagy kedvencem a film, hiszen Johnny Depp brillírozik benne. A történetvezetés, a depresszív, de erőteljes hangulat mind-mind emlékezetessé teszi ezt a musicalt és előjelez egy dramatikus, radikális végkifejlettett. Napokig ott motoszkál benned, ha megnézed!

Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp
Helena Bonham Carter
Johnny Depp

A film összbevétele 152 523 073 dollár volt (imdb.com).

 

Anne Hathaway esélyes volt Johanna szerepére, ám a rendező végül úgy döntött, hogy egy addig ismeretlen színésznőre, -re bízza a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Johnny Depp a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Johnny Depp - Helena Bonham Carter 3. közös filmje.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.