67% 140 szavazat
Éjjeliőr a hullaházban

Éjjeliőr a hullaházban

Nightwatch
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
17
Szereplők (17)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
gerda  
Nick Nolte
Patricia Arquette
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Lauren Graham
Josh Brolin
Nick Nolte
Ewan McGregor
Josh Brolin
Ewan McGregor
Josh Brolin

FILMINFÓ

Martin, a fiatal joghallgató éjjeliõri állást vállal a hullaházban. Azt reméli, itt nyugodtan tud majd tanulni és némi pénzt is keres. Arra nem számíthat, hogy rendkívüli események zavarják meg. A közvéleményt egy titokzatos gyilkosságsorozat tartja izgalomban, az áldozatok minden esetben prostituáltak. Miután a tetemeket beszállítják a hullaházba, egy nyomozó is érkezik, hogy kivizsgálja az ügyet. Ám a nyomozó kezd egyre furcsábban viselkedni és egy idõ után a rendõrség már Martint gyanúsítja a gyilkosságok elkövetésével.

Rendező: Ole Bornedal
Forgatókönyvíró: Ole Bornedal, Steven Soderbergh
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1999.02.18.
 
2024.03.09 Schumy1

legújabb vélemény

Érdekes téma, egész jól megcsinált, de a könnyed fajtából. Nekem tetszett.

0
 

Egy átlagos thriller, ami azért annyira nem hozta rám a frászt. Nem annyira jó film, hogy minden évben megnézzem, de ha egy hideg, esős őszi napon a televízió adná, nem kapcsolnám el.

1
 
2017.10.15 Lamboh

A hangulat lazán öt csillagos. Minden más viszont kettő. Sajnos nem sikerült jóra ez a film, pedig az alapanyag meg volt hozzá, és a színészi gárda is jó volt. Kár érte.

0
 
2018.07.31 BoBamburg

Egy könnyed, klasszikus '90-es évekbeli thriller, se több se kevesebb. Horror besorolást kicsit túlzásnak érzem, hiszen semmi horrorisztikus nincs benne. Ewan McGregor és Josh Brolin meg király, mint mindig.

0
 
2019.02.01 Owotonor

Az eleje azt sejtette hogy itt valami természetfeletti dolog kezd kibontakozni, aztán jönni rá hogy ez egy krimi-thriller lesz egész élvezetes rejtélyes formában. A főszereplő játéka nem volt kiemelkedő ellenben a nyomozóéval.

0

A film összbevétele 1 200 000 dollár volt (imdb.com).

#1