Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Éjjeliőr a hullaházban (1997)

Nightwatch
Filmadatlap
 
17
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Nick Nolte
Patricia Arquette
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Lauren Graham
Josh Brolin
Nick Nolte
Ewan McGregor
Josh Brolin
Ewan McGregor
Josh Brolin

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 16.

legújabb vélemény

0

Egy átlagos thriller, ami azért annyira nem hozta rám a frászt. Nem annyira jó film, hogy minden évben megnézzem, de ha egy hideg, esős őszi napon a televízió adná, nem kapcsolnám el.

 
Lamboh   2017. 10. 15.

0

A hangulat lazán öt csillagos. Minden más viszont kettő. Sajnos nem sikerült jóra ez a film, pedig az alapanyag meg volt hozzá, és a színészi gárda is jó volt. Kár érte.

 
BoBamburg   2018. 07. 31.

0

Egy könnyed, klasszikus '90-es évekbeli thriller, se több se kevesebb. Horror besorolást kicsit túlzásnak érzem, hiszen semmi horrorisztikus nincs benne. Ewan McGregor és Josh Brolin meg király, mint mindig.

 
Owotonor   2019. 02. 01.

0

Az eleje azt sejtette hogy itt valami természetfeletti dolog kezd kibontakozni, aztán jönni rá hogy ez egy krimi-thriller lesz egész élvezetes rejtélyes formában. A főszereplő játéka nem volt kiemelkedő ellenben a nyomozóéval.

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

0

Korábban nagyon féltem, izgultam ezen a filmen, fiatalabb fejjel. nemrég újra megnéztem és közel sem volt olyan félelmetes, mint ahogy emlékeztem rá, de azért izgultam rajta. Klassz film.

 
gandalf01   2015. 05. 14.

0

Baromi hátborzongató volt, egyszerűen annyira jól megkomponált jelenetekkel operál a film, hogy sokszor a hideg futkosott a hátamon.

 
gerda   2019. 07. 09.

0

Telezsúfolták a filmeket kiváló színészekkel, de sajnos ez sem menti meg a kudarctól. Arról a kudarcról beszélek, hogy annyira összekuszálja önmagát, hogy végül már csak ezzel a nyomasztó hangulattal tudja magát tartani, illetve az alakításokkal, ám ez kevés, hogy ne egy felejthető film legyen a végére.