A hetekben vált bizonyossá, hogy a Disney megvásárolta a Fox stúdiót. Nos, a szerződések mostanra lezárultak, és már az első hírek is megérkeztek az új folytatásokkal kapcsolatban.

Bár azt már most lehet tudni, hogy új  Kingsman láthat napvilágot a nem túl távoli jövőben, minden esetre Matthew Vaughn már elkezdte a széria harmadik részének munkálatait. Az Alien franchise pedig idén ünnepli a negyvenedik évfordulóját, így egy rövidfilm antológiával gazdagodik épp a széria.

Annak viszont már most nagy a valószínűsége, hogy egy új Alien filmet akár Ridley Scott rendezhet majd ismét, bár egyelőre kérdéses, milyen irányt is vesz majd a történet, hiszen az Alien: Covenant igencsak megosztotta mind a nézőket, mind pedig a kritikusokat.

Noha A majmok bolygója: Háború egész jól felgöngyölítette Caesar történet, úgy tűnik, hogy a széria szintén folytatást kaphat. Mindezekre pedig a nemrégiben, Las Vegasban zajlott CinemaCon-on tett ígéretet Jason Guerrasio.

A produkciók előkészületeiről egyelőre nincs több hír, de egész biztos, hogy nem kell sokat várni az újabb bejelentésekre.