A világhírű sztorit elfenekelik - Nyerj páros belépőt A fekete ötven árnyalata premier előtti vetíté

Idén februárban A szürke ötven árnyalata megkapja a magáét, 2016. február 4-től kerül a hazai mozikba A fekete ötven árnyalata (The Fifty Shades of Black), Marlon Wayans  legújabb vígjátéka.

A hazai forgalmazó, a Big Bang Media jóvoltából most megnézheted az idei év egyik legjobb paródiáját, ráadásul 3 nappal az országos premier előtt. 

Ha Christian Grey felizgatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű A szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva valamint a Feketék fehéren című filmek alkotói készítettek, és Mr Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva…

Szeretnéd premier előtt megnézni A fekete ötven árnyalata c. vígjátékot?

Vegyél részt játékunkban, és nyerd meg az egyik páros belépőt a film 2016. február 1-én, este 7 órától kezdődő premier előtti vetítésére. A zártkörű vetítésnek a Lurdy mozi ad otthont.

Játék A fekete ötven árnyalata páros belépőiért: 

Ha Te is szeretnél ott lenni a film premier előtti vetítésén, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi egyszerű kérdésre. Marlon Wayans mellett ki alakítája A fekete ötven árnyalata női főszerepét?

A: Kali Hawk

B: Anna Faris

C: Alison Brie

A megfejtéseket az [email protected] címre várjuk január 29. délután négy óriáig. A levél tárgyába kérjük tüntessétek fel: Jegyjáték.