Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
43
Filmadatlap
 
27
Szereplők
38
Vélemények
17
Képek
4
Videók
A fekete ötven árnyalata
 
mamiéstöti2   2016. 08. 06.

A Wayans testvérek miatt néztem meg, de elég gyöngére sikerült. Egy-két jó poén azért van benne.

 
HercegPeter   2016. 12. 02.

Lehet, hogy paródia akart lenni, de ez akkor is értékelhetetlen. Szinte az össze poén erőltetett. Pedig én alapjáraton szeretem a Wayans filmeket. Ami pedig a legnagyobb probléma, hogy így is jobb mint az eredeti.


 
Orosz István   2016. 05. 19.

Erőltetett nagyon, nem tudom eldönteni a film vagy a paródia a rosszabb. Erőltetett feka poénok. Egy két rész amin lehetett nevetni. A lények hogy borzalmas, időpazarlás. Senkinek nem tudom ajánlani,nem fog nevetni rajta csak bosszankodni mennyire szegényes humorvilággal van fűszerezve.

 
dulkap   2016. 06. 11.

Az tény, hogy a Csajozós filmnél, meg a Katasztrófafilmnél jobb, de ettől még egy baromi gyenge humortalan paródia. Na jó egy-két poén volt, de azon is csak elmosolyodtam. Kezdem elveszíteni a reményt, hogy valaha fog még készülni olyan paródia, ami csak kicsit is megközelíti a régiek színvonalát.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Nem vagyok oda a paródiákért, A fekete ötven árnyalata sem nyerte el a tetszésemet, de ez valószínűleg az előbb említett okra vezethető vissza. A film egyébként jól parodizálja A szürke ötven árnyalatát.

Marlon Wayans
Kali Hawk
Jane Seymour
Marlon Wayans
Kali Hawk
Marlon Wayans
Marlon Wayans
Marlon Wayans
Kali Hawk
Marlon Wayans
Marlon Wayans
Jane Seymour
Jane Seymour
Marlon Wayans
Marlon Wayans
Kali Hawk
Kali Hawk
Marlon Wayans
Kali Hawk
 
Az a ritka helyzet állt elő, hogy a paródia sokkal szórakoztatóbb lett, mint a film, amit parodizál. Persze, ha a viccek tárgyát A szürke ötven árnyalata képezi, ez még önmagában nem túl izmos teljesítmény. több»
 
Egyszerű, de eltalált paródia, sok 18+os poénnal. Nem fog mindenkinek tetszeni, de az eredetivel simán állja a versenyt, még ha ez nem is jelent túl sokat. több»
 
Ez a film egyszerűen NEM vicces. több»

A film összbevétele 22 227 514 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 54 737 545 forintot termelt. A hazai mozik összesen 44 388 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Florence Henderson utolsó filmszerepe. Tíz hónappal a film bemutatója után hunyt el a színésznő.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.