Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
73

A kabalapasi

(Good Luck Chuck)
 
Brigusz724  2015. 06. 04. 19:30

Hát számomra elég nehéz bármit is mondani erről a filmről. Őszintén nem értem miért néz ki benne ilyen rosszul Charlie, kimondottan nem tűnik álompasinak benne (vagy pont ez volt a cél?). És hogy a hímtagja "varázsol" férjet a nőknek, ez kicsit olyan, mint a kézrátételes mellnagyobbítás...

 
Zzssuuzzssii  2016. 09. 21. 08:43

Átlagos, sablonos amerikai vígjáték, aminek sok mondanivalója nincsen. Egyszer nézhető, laza, nem túl összetett, egyszerű film átlagos szereplőkkel és sztorival.

 
fazekasanett92  2016. 10. 26. 23:34

Tök csíptem benne Charliet, nagyon vicces szeretetre méltó, különleges figura. A történet is jó, kitört a sablonos vígjátékok köréből és mutat újat. Vicces, humoros, klassz film!

 
cinderella  2016. 12. 31. 22:09

Semmi extra nincs benne, elég bugyuta, viszont hatalmasakat lehet rajta röhögni. Ez eléggé felhúzza a filmet. Egyszer érdemes megnézni, ha másért nem is, akkor a pingvinekért. Jessica Albának láttam már jobb filmjét is az egyszer biztos.

 
Maxima  2016. 12. 12. 09:56

Átlagos vagy annál kissé gyengébb, kissé sablonos vígjáték, ami túl sok újdonságot nem adott. Átlagos sztori, semmi extra. Egyszer nézhető kategória.

Jessica Alba
Dane Cook
 

Jennifer Love Hewitt is jelölt volt Cam Wexler szerepére.

(kázsé)
 

A film posztere a híres Rolling Stone borító utánzata John Lennonnal és Yoko Ono-val.

(kázsé)
 

A filmben 21 afrikai pingvin szerepelt, amik közül ötöt betanítottak.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.