Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
39
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
nagyniki987   2016. 04. 28.

legújabb vélemény

színvonaltalan, rossz film, sajnálom hogy megnéztem, idő és pénzpocsékolás volt, visszataszító rossz poénokkal, kritikán alúli színészekkel. Nem szeretem a francia filmeket, de ez még az átlagos francia filmekhez képest is szörnyű. Minden szempontból nulla.

 
Regi82   2015. 11. 16.

A címéből következtetve azt gondoltam egy jó kis akciófilm lesz. Semmi köze a címhez!Pikáns jelenetekben ismerkedhetünk meg a férfi test és lélek rejtelmeivel.Igazából egy jó kis szkeccsfilm,jól szórakoztam!

A film összbevétele 6 674 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.