Hamarosan a mozikban Gilles Lellouche filmje, melynek premierje kapcsán 5 érdekességet gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a filmről.

Holnaptól a mozikban a fergetegensek ígérkező francia vígjátéka, Szabadúszók, melynek főszereplője, Bertrand, aki harmincas évei végén szembesül azzal, hogy gyakorlatilag egy lúzer, és ezt ráadásul a saját családja sem gondolja másként. Azonban, amikor figyelmes lesz egy hirdetésre, melyben amatőr szinkronúszót keresnek, az élete 180 fokos fordulatot vesz.

A film rendezői székét Gilles Lellouche foglalhatta el (A két mesterlövész, Narco - Belevaló bealvós), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Guillaume Canet, Mathieu Amalric, Jean-Hugues Anglade, Virginie Efira, Benoît Poelvoorde, Mélanie Doutey és Marina Fois. A forgatókönyvet Gilles Lellouche, Ahmed Hamidi és Julien Lambroschini szerezte.

Íme 5 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A filmben számos 80-as évekbeli sláger is felcsendül. Gilles Lellouche azért döntött a 80-as évek zenéje mellett, ugyanis a film főbb szereplői ebben az évtizedben élték fiatalságukat.
  • A forgatás előtt a film főszereplői a női olimpiai szinkronúszók francia edzőjével, Julie Fabre-ral készültek a munkára.
  • Az alkotók Vanessa Paradist is megkeresték a női főszerep kapcsán, azonban a szerepet végül Marina Fois kapta meg.
  • Gilles Lellouche már 2010-ben elkezdte írni a film forgatókönyvét. A rendező elmondása szerint nemzedéke megcsömörlöttsége inspirált a történet.
  • Gilles Lellouche 14 évvel legutóbbi filmje, a Narco - Belevaló bealvós után rendezett ismét. A két film bemutatása közti időszakban számos produkcióban láthattuk különböző szerepekben.

Hazai premierdátum: 2019.03.14.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: