Heti mozi premierek - Oscar-jelöltek, paródia és horror a heti felhozatalban

Színes palettán mozognak a heti premierfilmek. Nyolc új produkció közül válogathatunk.

A nagy dobás

Három hónapot kellett várnunk, hogy a hazai mozikba is megérkezzen az 5 Oscar-díjra jelölt A nagy dobás, melynek főhősei tudásukat felhasználva cégükkel olyan befektetéseket hajtanak végre, melyek a válság során szép hasznot eredményeznek. A történet önmagában is elég izgalmasan hangzik, de érdemes vetni egy pillantást a főszereplőket alakító színészekre is: Brad Pitt, Ryan Gosling, Christian Bale, Marisa Tomei, Steve Carell. Nem érdemes kihagyni!

Brooklyn

Végre hozzánk is megérkezik a 3 Oscar-díjra jelölt Brooklyn, melynek főszerepében Saoirse Ronan az egyik legnagyobb esélyese az Akadémia aranyszobrának. Az 1950-es években Egyesült Államokba vándorló ír lány története hangos sikert aratott világszerte, több mint 100 díjra jelölték a világ legjelentősebb filmfesztiváljain.

A fiú

A The Walking Dead sztárja, Lauren Cohan horrorfilmmel érkezik a hazai mozikba. A fiú előzetese elég paráztatós, aki bírja a műfajt, jó eséllyel meg fogja találnia a számításait.

A fekete ötven árnyalata

A Mafab.hu szerencsés felhasználói premierek előtt láthatták A szürke ötven árnyalata paródiáját, mely ezen a héten immáron a nagyközönség előtt is bemutatkozik. Ha szeretted az eredeti  filmet, ez nem lesz jó választás, ellenkező esetben érdemes lehet tenni egy próbát.

A boldogság titka

A brazil-argentin koprodukcióban bemutatásra kerülő drámai vígjáték egy rendhagyó szerelmi történetet dolgoz fel. A romantikus filmek kedvelőinek ideális választás lehet.

Barbie: Titkos ügynökök

Menetrendszerűen érkezik a következő Barbie-film, melyben a főhősnő és csapata drágakő tolvajok után ered.

+1 Traviata - A Pannonia Entertainment újabb színházi felvétellel örvendezteti meg a rajongókat.