Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
87

Brooklyn

(Brooklyn)
 
Mavil  2016. 06. 09.

Csodálatos történet egy elsöprő szerelemről és a kínzó honvágyról. Főként a drámák, valamint a romantikus filmek kedvelőinek ajánlott a megtekintése. Engem elvarázsolt a film.

 
Bogi87  2016. 05. 27.

Gyönyörű film, melyben a mindent elsöprő szerelem és a honvágy egymással szembe kerülnek, feloldhatatlan feszültséget teremtenek ezáltal.

 
indingo  2017. 04. 11.

Számomra olyan jellegtelen volt a film. Megnéztem, még csak nem is untam, de már a felére sem emlékszem. A karakterek is eléggé unalmasra sikredetek.

 
ArpiHajdu és Réci  2016. 04. 30.

Aranyos film, mely nemcsak egy szerelmi történet, hanem két aktuális témát is boncolgat: bevándorlás, s az ezzel járó választási kényszer a régi és az új élet között. Metaforikusan is ez fejeződik ki abban, amikor a főszereplő a két udvarlója közül választ. Az ír akcentus miatt erősen ajánlott eredeti nyelven megnézni.

 
citizenfour99  2016. 03. 07.

Egyszer nézős, mindneképp eredeti szöveggel mivel, az Ír akcentusos angol igencsak megnyerő, viszont számomra a történet lapos volt és unalmas is néhol bekell, hogy valljam. A színészi munka sem valami kiemelkedő. Nekem egyszer elég volt a film, viszont élménynek nem volt rosz:)

Saoirse Ronan
Emory Cohen
Saoirse Ronan
Domhnall Gleeson
Saoirse Ronan
Domhnall Gleeson
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Domhnall Gleeson
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Domhnall Gleeson
Saoirse Ronan
Michael Zegen
Saoirse Ronan
Domhnall Gleeson
Smoking Barrels: Brooklyn
A Brooklyn az idei díjszezon legjobb darabjai között követel helyet magának, és egy olyan országban, ahol a korabeli Írországhoz hasonló méreteket kezd ölteni a kivándorlás, egy különösen is fontos és erős darab tud lenni.
Filmtrailer: Két út, egy élet
Saoirse Ronan hatalmas kék szemei szinte teljesen betöltik a vásznat, s beragyogják egész Brooklynt. A két világ közt őrlődő leány szerelmi története nagyívű romantikus dráma, inkább hölgyeknek, leheletnyivel több papírzsepit nem kímélő hegedűszólóval, mint amennyi szükséges.
Cinestar: Brooklyn
A Brooklyn egy kiváló színészi játékkal megjelenített színes-szagos történelmi dráma, amely a mai elvándorlás mozgatta világunkban aktuálisabb, mint hinnénk.
 

Az ír partokon játszódó jeleneteket a Curracloe nevű strandon vették fel, amely korábban a Ryan közlegény megmentése című film híressé vált normandiai partraszállási jelenetéhez szolgált helyszínül.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet Kanadában, Írországban és az Egyesült Államokban forgatták nagyjából 11M $-ból.

(dulkap)
 

Eileen O'Higgins mozifilmes bemutatkozása.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.