Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
27
Szereplők
35
Vélemények
13
Képek
7
Videók
Brooklyn
 
indingo   2017. 04. 11.

Számomra olyan jellegtelen volt a film. Megnéztem, még csak nem is untam, de már a felére sem emlékszem. A karakterek is eléggé unalmasra sikredetek.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 30.

Aranyos film, mely nemcsak egy szerelmi történet, hanem két aktuális témát is boncolgat: bevándorlás, s az ezzel járó választási kényszer a régi és az új élet között. Metaforikusan is ez fejeződik ki abban, amikor a főszereplő a két udvarlója közül választ. Az ír akcentus miatt erősen ajánlott eredeti nyelven megnézni.


 
Mavil   2016. 06. 09.

Csodálatos történet egy elsöprő szerelemről és a kínzó honvágyról. Főként a drámák, valamint a romantikus filmek kedvelőinek ajánlott a megtekintése. Engem elvarázsolt a film.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Gyönyörű film, melyben a mindent elsöprő szerelem és a honvágy egymással szembe kerülnek, feloldhatatlan feszültséget teremtenek ezáltal.

 
Deku   2017. 07. 17.

Egy igazán érzelmes, és erősen szívhez szóló történetet kaptunk az igaz szerelemről. Az egyik legjobb dráma. Amellett pedig, hogy mennyire szép feszültséggel teli az egész film.

Saoirse Ronan
Emory Cohen
Saoirse Ronan
Domhnall Gleeson
Saoirse Ronan
Domhnall Gleeson
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Domhnall Gleeson
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Saoirse Ronan
Domhnall Gleeson
Saoirse Ronan
Michael Zegen
Saoirse Ronan
Domhnall Gleeson
 
A Brooklyn az idei díjszezon legjobb darabjai között követel helyet magának, és egy olyan országban, ahol a korabeli Írországhoz hasonló méreteket kezd ölteni a kivándorlás, egy különösen is fontos és erős darab tud lenni. több»
 
Saoirse Ronan hatalmas kék szemei szinte teljesen betöltik a vásznat, s beragyogják egész Brooklynt. A két világ közt őrlődő leány szerelmi története nagyívű romantikus dráma, inkább hölgyeknek, leheletnyivel több papírzsepit nem kímélő hegedűszólóval, mint amennyi szükséges. több»
 
A Brooklyn egy kiváló színészi játékkal megjelenített színes-szagos történelmi dráma, amely a mai elvándorlás mozgatta világunkban aktuálisabb, mint hinnénk.

A film összbevétele 62 076 141 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 16 544 566 forintot termelt. A hazai mozik összesen 11 646 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az ír partokon játszódó jeleneteket a Curracloe nevű strandon vették fel, amely korábban a Ryan közlegény megmentése című film híressé vált normandiai partraszállási jelenetéhez szolgált helyszínül.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A filmet Kanadában, Írországban és az Egyesült Államokban forgatták nagyjából 11M $-ból.

(dulkap)
 

Eileen O'Higgins mozifilmes bemutatkozása.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.