Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84

Távol a világ zajától (2015)

Far from the Madding Crowd
Filmadatlap
 
26
Szereplők
13
Vélemények
13
Képek
21
Videók
 
bbozsi   2019. 11. 16.

legújabb vélemény

Finoman szólva sem az én stílusom, de ezt örömmel néztem végig. Pont annyit tart meg a klasszikus elmekből, hogy komfortos legyen és pont annyit cserél ki, hogy érdekes.

 
indingo   2017. 05. 02.

Igazi érzelmes romantikus film. nekem nagyon tetszett, mát többször is láttam és még biztosan megnézem párszor. A szerelmi szál bonyodalmakkal tarkított és végén beteljesedő fajta.


 
Deku   2017. 08. 30.

Ettől a filmtől nem esett le a hajam de bőven nézhető a fim. Többet ilyet nem tudnék megnézni de ez egyszer megfelelő volt. Ez a film nem érte meg azt az időt amit belefektettem.

 
dailyfilmsan   2018. 08. 03.

Nem volt annyira emlékezetes romantikus film.Viszont nem volt unalmas sem jól lett megvágva és nem is az a túlságosan csöpögősen romantikus . A regényt nem olvastam ami alapján elkészült ez a film dea kötött ütem arra enged következtetni hogy nem igen másították meg a könyv történéseit. Carry Muligan nagyon beleillik ebbe a korszakba.

 
MP170506   2017. 09. 20.

Már az elején levágható, hogy mi lesz a végkifejlet, de véleményem szerint mégis is egy érzelmes, romantikus film. Ami végig leköti a néző figyelmét.

 
TomÁcs   2018. 04. 23.

Carey Mulligan színésznő helyett jobban örültem volna egy kicsit vonzóbb színésznőnek. A története kicsit klasszikus és kiszámítható történet. gyönyörűek voltak a helyszínek.

 
VvV   2016. 05. 18.

Nagyon szép és mély érzelmeket felmutató romantikus film volt. Nagyon szívmelengető.

Carey Mulligan
Carey Mulligan
Matthias Schoenaerts
Tom Sturridge
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Matthias Schoenaerts
Carey Mulligan
Matthias Schoenaerts
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Thomas Vinterberg

A film összbevétele 30 229 977 dollár volt (imdb.com).

 

Thomas Vinterbergnek ez volt az első kosztümös filmje, amit készített.

(Mavil)
 

A filmre való felkészülés érdekében a szereplők részt vettek egy kéthetes gazdálkodó-képzésben. Matthias Shoenaertz ténylegesen elsajátította azokat ismereteket, melyeket az általa eljátszott szereplő végez a filmen (Pl. felfúvódás-megállító trükk).

(Mavil)
 
Ha sikerül akár Batshebaval, akár Gabriellel azonosulni, akkor ez a film valami elképesztően pörgős lesz. több»
 
Bár a mozi pénztáraknál nyilván a hölgyek lesznek túlerőben, egyetlen úriember se szégyellje, ha valami fura melegséget érez a mellkasa tájékán, miközben nézi a filmet. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.