Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Távol a világ zajától (2015)

Far from the Madding Crowd
Filmadatlap
 
26
Szereplők
16
Vélemények
13
Képek
21
Videók

Galéria (13)

Carey Mulligan
Carey Mulligan
Matthias Schoenaerts
Tom Sturridge
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Matthias Schoenaerts
Carey Mulligan
Matthias Schoenaerts
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Carey Mulligan
Thomas Vinterberg

Videók (21)

 
dandelion1983   2022. 05. 01.

legújabb vélemény

0

Sajnos a regényt még nem olvastam, de ezt a filmet nagyon szeretem. Matthias Schoenaerts miatt találtam rá, nagyon jó színésznek tartom, nagyon erős jelenléte van a vásznon. Ez a szerep is jól állt neki annak ellenére, hogy többnyire nem ilyen karakt... több»

 
indingo   2017. 05. 02.

0

Igazi érzelmes romantikus film. nekem nagyon tetszett, mát többször is láttam és még biztosan megnézem párszor. A szerelmi szál bonyodalmakkal tarkított és végén beteljesedő fajta.

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Ettől a filmtől nem esett le a hajam de bőven nézhető a fim. Többet ilyet nem tudnék megnézni de ez egyszer megfelelő volt. Ez a film nem érte meg azt az időt amit belefektettem.

 
dailyfilmsan   2018. 08. 03.

0

Nem volt annyira emlékezetes romantikus film.Viszont nem volt unalmas sem jól lett megvágva és nem is az a túlságosan csöpögősen romantikus . A regényt nem olvastam ami alapján elkészült ez a film dea kötött ütem arra enged következtetni hogy nem ige... több»

 
MP170506   2017. 09. 20.

0

Már az elején levágható, hogy mi lesz a végkifejlet, de véleményem szerint mégis is egy érzelmes, romantikus film. Ami végig leköti a néző figyelmét.

 
Melinda   2021. 02. 18.

2

Minden megfilmesítések legkorrektebbike. Nem akar se többnek, se kevesebbnek látszani, mint ami. Gyönyörű a vizualitása, a zene úgyszintén. Ugyan nekem a főhősnő komoly csalódást okozott, de ez inkább Thomas Hardy fantáziájának és korának a számlájár... több»

 
TomÁcs   2018. 04. 23.

0

Carey Mulligan színésznő helyett jobban örültem volna egy kicsit vonzóbb színésznőnek. A története kicsit klasszikus és kiszámítható történet. gyönyörűek voltak a helyszínek.

A film összbevétele 30 229 977 dollár volt (imdb.com).

 

Thomas Vinterbergnek ez volt az első kosztümös filmje, amit készített.

(Mavil)
 

A filmre való felkészülés érdekében a szereplők részt vettek egy kéthetes gazdálkodó-képzésben. Matthias Shoenaertz ténylegesen elsajátította azokat ismereteket, melyeket az általa eljátszott szereplő végez a filmen (Pl. felfúvódás-megállító trükk).

(Mavil)
 
Bár a mozi pénztáraknál nyilván a hölgyek lesznek túlerőben, egyetlen úriember se szégyellje, ha valami fura melegséget érez a mellkasa tájékán, miközben nézi a filmet. több»