Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

A fiú (2016)

The Boy
Filmadatlap
 
17
Szereplők
52
Vélemények
9
Képek
7
Videók
A fiú

Galéria (9)

Lauren Cohan
Lauren Cohan
Lauren Cohan
Lauren Cohan
Diana Hardcastle
Lauren Cohan
Diana Hardcastle
Lauren Cohan

Videók (7)

 
Di Canio   2022. 11. 30.

legújabb vélemény

0

Nem szeretem a játékbabás horrorfilmeket, mert iszonyú gagyik tudnak lenni, de ez más kategória. Lassan építkezik, végig gondolkozik rajta az ember, hogy most akkor mi és hogy lehet, de a befejezés ütős lett, nem lehet kiszámítani. Eszetlen kaszabolás nélkül is lehet jó horrort csinálni, ennek a hangulatában van az ereje.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

2

A film várakozáson felül teljesített nálam. Elkerülhetetlen, hogy tartalmaz néhány régi horror sablon, de ezeken túl képes újat mutatni és fordulatosságával meghökkenteni.

 
indingo   2016. 11. 18.

0

Tetszett a csavar, remek volt a film hangulata, nem ezt vártam pont ezért volt jó. Még egyszer tuti megnézem.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

0

Jó kis ijeszgetős mozi. Nem a legjobbak közül való, de az újdonsága tiszteletet váltott ki belőlem. William Brent Bell beleadott apait-anyait, és egy emészthető produkciót hozott ki belőle. Megcsavarta, megtekerte, és nézhetővé is tette.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

2

szerintem jól felépített film volt, az első rész misztikumát felváltotta a valóság élő dologtól való félelem, ami jól működött a filmben. engem sikerült megijszteniük, libabőrössé váltam egykét jelenettől. azt kaptam a filmtől, amit vártam

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Egyszerűen lapos lett a történet hiába tetszett volna mert tetszett az alap felállás. Valahogy ezzel a filmmel én nem tudtam mit kezdeni. A karakterek megformálása még tetszett is valamilyen szinten de a történet elég laposra sikerült.

 
HercegPeter   2016. 11. 25.

0

Mindenképpen pozitívan csalódtam a filmben. Nem az a tucathorror, amihez az elmúlt években hozzászokhattunk. Bár a film eleje elég lapos, talán kicsit hosszú a felvezetés, de aztán beindul. A filmvégi csavarral pedig minden érthetővé válik, olyan dol... több»

A film összbevétele 74 144 398 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 38 541 255 forintot termelt. A hazai mozik összesen 45 735 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet 10M $-ból forgatták le Kanadában, 2015 tavaszán.

(dulkap)
 

Eredetileg "In a Dark Place" lett volna a film címe és Jane Levy alakította volna a főszerepet.

(dulkap)
 
Összességében egy meglehetősen hátborzongató, kellemesen elvont mozi, ami tökéletesen kiszolgálja azokat, akik másfél órányi rettegésre vágynak. több»
 
Lauren Cohan látott már egy-két cifra dolgot a The Walking Deadben, most meg mi vár rá William Brent Bell tiszteletre méltóan régimódi thrillerében? Egy baba! Akire bébiszitterként kéne vigyáznia! Szegény teremtés… több»