Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
73%

A fiú (2016)

The Boy
Filmadatlap
 
17
Szereplők
51
Vélemények
9
Képek
7
Videók
A fiú
 
BoBamburg   2020. 12. 20.

legújabb vélemény

0

Kellemes hangulatú horror egy egész jó csavarral a végén. Mondjuk az a fajta film, ami első megnézésre üt igazán (legalábbis a befejezés), de másodszor is nagyon élveztem.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

2

A film várakozáson felül teljesített nálam. Elkerülhetetlen, hogy tartalmaz néhány régi horror sablon, de ezeken túl képes újat mutatni és fordulatosságával meghökkenteni.


 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

2

szerintem jól felépített film volt, az első rész misztikumát felváltotta a valóság élő dologtól való félelem, ami jól működött a filmben. engem sikerült megijszteniük, libabőrössé váltam egykét jelenettől. azt kaptam a filmtől, amit vártam

 
indingo   2016. 11. 18.

0

Tetszett a csavar, remek volt a film hangulata, nem ezt vártam pont ezért volt jó. Még egyszer tuti megnézem.

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Egyszerűen lapos lett a történet hiába tetszett volna mert tetszett az alap felállás. Valahogy ezzel a filmmel én nem tudtam mit kezdeni. A karakterek megformálása még tetszett is valamilyen szinten de a történet elég laposra sikerült.

 
HercegPeter   2016. 11. 25.

0

Mindenképpen pozitívan csalódtam a filmben. Nem az a tucathorror, amihez az elmúlt években hozzászokhattunk. Bár a film eleje elég lapos, talán kicsit hosszú a felvezetés, de aztán beindul. A filmvégi csavarral pedig minden érthetővé válik, olyan dol... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

0

Jó kis ijeszgetős mozi. Nem a legjobbak közül való, de az újdonsága tiszteletet váltott ki belőlem. William Brent Bell beleadott apait-anyait, és egy emészthető produkciót hozott ki belőle. Megcsavarta, megtekerte, és nézhetővé is tette.

Galéria (9)

Lauren Cohan
Lauren Cohan
Lauren Cohan
Lauren Cohan
Diana Hardcastle
Lauren Cohan
Diana Hardcastle
Lauren Cohan

Videók (7)

A film összbevétele 74 144 398 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 38 541 255 forintot termelt. A hazai mozik összesen 45 735 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet 10M $-ból forgatták le Kanadában, 2015 tavaszán.

(dulkap)
 

Eredetileg "In a Dark Place" lett volna a film címe és Jane Levy alakította volna a főszerepet.

(dulkap)
 
Biztos lesznek olyanok, akik szerint alulértékelem ezt a mívesen kivitelezett alkotást, és aránytalanul felnagyítom a hibáit, de egyszerűen nem tudnék a tükörbe nézni, ha több pontot adnék rá. A közelmúltban készült, gyermekkaraktereket központba helyező horrorfilmek közül nekem az osztrák Ich seh, ich seh és a belga Welp is jobban tetszett, nektek is inkább azokat ajánlom. több»
 
A The Walking Dead Maggie-je a zombik után ezúttal egy babával játszik. A fiú pont olyan, mint a porcelánból készült gonosztevője: kívülről rideg és kidolgozott, de vigyázat, törékeny darab! több»
 
A fiú nem egy tökéletes alkotás, de tekintve, hogy ez Stacey Menear forgatókönyvíró első filmje, csak gratulálni tudok a kezdethez és reméljük hallunk még felőle.